First Floor Copenhagen er eksperter i New Yorker vægge og døre

Hos den danskbaserede design & produktionsvirksomhed First Floor Copenhagen finder du Danmarks største eksperter indenfor kategorien New Yorker design. De både designer og producerer alle deres produkter i Danmark, men ved alligevel, hvordan det helt rigtige New Yorker look skal være. Du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside, firstfloorcph.dk, hvor du også kan se et udvalg af deres flotte produkter. 

 

 
First Floor Copenhagen logo

Eksperter i New Yorker vægge

Der er simpelthen ikke noget som et hjem, hvor der er åbnet op, så det naturlige lys virkelig kan komme til sin ret. Men med et stort og åbent rum, medfølger også larm og lugt. Dette kan du undgå ved at få opsat en super smart New Yorker væg. Med en New Yorker væg deler du nemlig rummet op, uden at det påvirker lyset, samtidigt med at du kan afskærme til de rum du ønsker. First Floor Copenhagen er ekspert på området, og har mange års erfaring med at finde den rigtige New Yorker væg løsning til dig. Du behøver altså ikke at bo i New York, for at være trendy og få en New Yorker væg, det eneste du derimod skal, er bare at kontakte dem, så kan i sammen finde den type New Yorker væg som vil passe bedst hos dig. 

Diverse New Yorker døre

Skal du have udskiftet dine døre derhjemme, eller på anden må lave ændringer i din bolig, så kan det være du lige skal overveje at få opsat New Yorker døre. De smarte og designrigtige New Yorker døre er nemlig en god løsning til dig, der ønsker at åbne dit hjem op, så lyset virkelig kan få plads, samtidigt med, at du kan afskærme for lyd og lugt. De smarte New Yorker døre er ikke bare æstetisk flotte, men har derudover også en funktion, der gør hjemmets indretning smartere. Der findes mange typer New Yorker døre og hos First Floor Copenhagen, er der ikke den udfordring, som de ikke tør tage designsmæssigt. Så lyder New Yorker døre som en god løsning for dit hjem, så tag og klik ind forbi deres hjemmeside allerede nu.