First Floor CPH forhandler alt i badeværelsestilbehør samt interiør til mødelokaler

First Floor CPH sælger interiør design til bl.a. mødelokaler samt badeværelser. Læs mere om deres badeværelsestilbehør her.

 

Interiør design til mødelokaler

Hos First Floor CPH kan du bestille interiør design til dit mødelokale. Der er mange forskellige måder, man kan indrette sig på i virksomheden, og hvis man gerne vil have åbenhed og lade lyset vandre igennem virksomheden, så kan glasvægge være en god ide, for på den måde får man lukket lyset igennem, men ikke lyden i så høj grad. På den måde kan man få privatliv, når man snakker i mødelokalet, men der er trods alt en åbenhed, som skaber god stemning i virksomheden og som forbinder folk. De har på deres hjemmeside mange forskellige eksempler på smukke mødelokaler, de har designet, og du vil nok blive inspireret. Læs mere på siden www.firstfloorcph.dk, hvor du kan finde inspiration til, hvordan du skal indrette dit mødelokale. Et mødelokale skal være unikt, det skal vise virksomhedens karakter, for når der kommer potentielle kunder eller partnere, så skal man vise sig fra sin bedste side.

Lækkert badeværelsestilbehør

Hos First Floor CPH kan du også finde et bredt udvalg af badeværelsestilbehør. Der er mange forskellige slags i deres sortiment, som er lavet på deres værksted i rustfrit stål, som siden er pulverlakeret. Det er klart, at der skal bruges rustfrit stål, når det kommer til badeværelsestilbehør, for det skal jo kunne holde til at være i et vådrum i årtier. De har bl.a. en sæbeholder, som er virkelig smuk og eksklusiv, og som har plads til flere forskellige sæber og shampooer i brusekabinen, og som helt sikkert vil se enormt smuk ud hjemme hos dig. Du kan også finde en håndsæbeholder med plads til en håndsæbe. Den giver et virkelig elegant og smukt ophæng, hvor håndsæbeflasken næsten svæver foran væggen. Læs mere om badeværelsestilbehør på firstfloorcph.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge til hjemmet. Der er mange forskellige smukke løsninger og elegante design.

First Floor CPH