FOCUS Moduler A/S - fleksible pavillon- og modulløsninger

 

Mangler du ekstra plads? FOCUS Moduler A/S tilbyder dig løsninger i form af skræddersyede moduler og pavilloner til alle typer af formål. 

Mangler du et sted at opholde dig på byggepladsen? Har du brug for pavilloner til skole og undervisning? FOCUS Moduler A/S har løsningen til dig. 

Læs med i denne artikel og bliv klogere på virksomheden.

Professionel service og rådgivning

FOCUS Moduler A/S byster sig af altid at levere professionel service. Du modtager dine moduler eller pavilloner til tiden, uanset hvor du bor henne i Danmark.

Du kan modtage rådgivning fuldstændig gratis og få et uforpligtende tilbud på din opgave, før du beslutter dig.

FOCUS Moduler A/S har mere end 30 års erfaring bag sig, derfor kan de med garanti hjælpe dig med at skræddersy det perfekte modul til den bedste pris. Alle priserne er unikke og afhænger af omfanget og størrelsen på opgaven. 

Ingen opgave er for stor eller for lille

FOCUS Moduler A/S producerer, sælger og udlejer pavilloner og moduler til alle typer af formål. De har erfaring med tusindvis af individuelle opgaver og ved derfor også, at alle opgaver er unikke. Focusmoduler.dk leverer bl.a. kontormoduler og moduler til byggepladser.

Der et intet hverken for stort eller for småt for FOCUS Moduler A/S. Mangler du inspiration? Tag et kig på deres hjemmeside og gå på opdagelse i de forskellige referencer. 

Har du en helt specifik opgave i tankerne? Tag en snak med virksomheden, og forklar dine ideer og dit vision. I kan med garanti finde en god løsning i samarbejde.

FOCUS Moduler A/S tilbyder løsninger i totalentrepriser

Totalentreprisens er en stor fordel for dig som kunde, fordi du overlader alle processer i projektet til én person: totalentreprenøren. Det betyder, at du kun skal forholde dig til at snakke med en enkelt person. 

Med totalentreprise får du en fast pris- og tidsplan, som overholdes til punkt og prikke. 

FOCUS Moduler A/S tilbyder løsninger i totalentrepriser. Det eneste du skal gøre er, at bestille dit modul eller din pavillon, og så varetages resten af processen for dig, uden at du behøver røre en finger. 

Midlertidigt eller permanent byggeri

FOCUS Moduler A/S har mange års erfaring med at bygge både midlertidige eller permanente pavilloner og moduler til mange forskellige formål.

Uanset om du ønsker en stor permanent pavillon på flere etager eller et lille transportabelt modul til byggepladsen, så kan du få det hos Focusmoduler.dk. 

Kontakt virksomheden i dag og start et samarbejde med en kompetent og professionel virksomhed.

 

 

mod.PNG