Jysk Biobrændsel tilbyder Scandbio og Heatlets træpiller

Hos Jysk Biobrændsel finder du altid et stort udvalg af kvalitetsrigtigt optændingsmidler, til konkurrencedygtige priser. Det brede sortiment byder bl.a. på Scandbio og Heatlets træpiller.

 

Træpiller fra Scandbio

Jysk Biobrændsel er udbyder af en lang række forskellige træpiller, herunder fra det svenske brand, Scandbio. Scandbio tilbyder kvalitetsprodukter, som bl.a. er grundet af produkternes lave fugtindhold, som er med til at give Scandbio træpillerne en fantastisk brændværdi. Med et fugtindhold på 6-8%, er Scandbio træpillerne blandt de bedste på markedet, hvor man er sikker på at få et produkt der virker efter hensigten. De smarte Scandbio træpiller er fremstillet af restprodukter som fx flis og spåner fra savværksindustrien, som også gør det til et miljøvenligt produkt. Produkterne fra Scandbio er derved ogfså FSC og PEFC certificerede, som viser at de er ansvarlige i forhold til klimaet og miljøet i produktion af deres produkter. Læs meget mere om dine muligheder på www.jyskbiobrandsel.dk.

Heatlets træpiller til lave priser

Ligeledes finder man hos Jysk Biobrændsel også en masse lækre Heatlets træpiller, som findes i nogle forskellige udgaver. I udvalget fra Jysk Biobrændsel findes der fx Heatlets træpiller i Standard eller Premium kvalitet, så man kan vælge efter eget behov og ønske. Begge produktgrupper har dog tilfælles at være i høj kvalitet, samt findes til billige lave priser. Heatlets træpillerne har også et meget lavt fugtindhold, hvilket gør dem ideelle til at optænde med, uden problemer. På den måde kan deres også spares en masse penge, da der kan brænde længere, frem for andre alternativer. Heatlets træpillerne findes i forskellige slags størrelser, hvor der tilbydes både 6-8 mm, samt små og store poser. Når man handler hos Jysk Biobrændsel kan man altid forvente fri fragt i hele landet, samt hurtige leveringstider. Find ud af mere på www.jyskbiobrandsel.dk

Besøg Jysk Biobrændsel allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye optændingsløsninger, i høj kvalitet.

Jysk Biobrændsel