Køb en fritstående biopejs eller en Lotus brændeovn hos Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde billige brændeovne. Søger du en Lotus brændeovn eller en fritstående biopejs, så læs med her.

 
Himmerlands Pejsecenter

Lotus brændeovn til en god pris

Hos Himmerlands Pejsecenter finder du et kæmpe udvalg af moderne pejse, brændeovne og pejseindsatse. Der er sket meget på området det sidste årti, for pejse og brændeovne har ikke tidligere været særligt bæredygtige eller klimavenlige. Det er der heldigvis blevet gjort noget ved, og der er kommet stramme restriktioner og regler på området, som gør at alle nye modeller lever op til stramme krav om effektivitet og udledninger. Du kan bl.a. finde en super moderne Lotus brændeovn i butikken til en billig pris. Lotus brændeovne er et dansk mærke, som i årtier har lave unikke design og vildt æstetiske løsninger. Der har 10 års garanti på alle modeller og arbejder med kvalitet, som få andre. En Lotus brændeovn har en super klimavenlig og effektiv forbrænding og er designet til at give den størst mulige varmeeffekt i forhold til forbrænding. Du vil helt sikkert finde sortimentet interessant, for der er mange forskellige modeller i butikken, som har et helt unikt design.

Fritstående biopejs - det lette valg

Søger du en fritstående biopejs, så findes der et stort udvalg hos Himmerlands Pejsecenter. En biopejs er enormt brugervenlig og kræver meget lidt installation. Den brænder på sprit og behøver ingen skorsten. Du kan helt selv installere din fritstående biopejs: den skal bare pakkes ud og så skal der fyldes ethanol på. Biopejsen passer sig selv og kræver ingen opmærksomhed. Den brænder jævnt indtil du skal fylde sprit på igen, og det gør den til det lette valg, hvis man fx bor i lejlighed og der ikke er mulighed for at tilslutte en pejs til en skorsten. Du kan finde forskellige smukke fritstående biopejse i sortimentet hos Himmerlands Pejsecenter til billige priser. De fører især gode danske mærker, der laver håndlavede kvalitetspejse- og brændeovne. Der findes forskellige gode mærker, som har mange års erfaring og som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til hjemmet.