Køb en VISSEVASSE plakat eller de populære Michelle Carlslund plakater hos nordicmade.dk

Skulle det være en VISSEVASSE plakat eller de fine motiver fra de populære Michelle Carlslund plakater, så er det webshoppen nordicmade.dk, man skal klikke sig ind forbi.

 
nordicmade.dk

VISSEVASSEplakat i smukke pastelfarver

En VISSEVASSE plakat er et lille stykke grafisk kunst, man kan have hængende derhjemme på sine vægge. Vil man gerne have nogle plakater og tryk med et mere unikt udtryk og billedsprog, er VISSEVASSE et oplagt brand at se nærmere på. Bag firmaet står Dorthe Mathiesen, som arbejder med flere forskellige inspirationskilder til de flotte, grafiske motiver. Plakaterne ser næsten fotografiske ud, men der er tale om grafisk arbejde. Vil man gerne have lidt farve på sine vægge derhjemme, er en VISSEVASSE plakat oplagt, for her er der ikke sparet på farverne. Der bliver brugt masser af smukke pastelfarver, som masser perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Michelle Carlslund plakater med fine motiver

Michelle Carlslund plakater er prydet af fine motiver fra blandt andet dyreverdenen. Motiverne får ofte et ekstra lag af betydning gennem de søde tekster eller ord, der også optræder på plakaterne. Hos nordicmade.dk har man adgang til de mange fine motiver fra Michelle Carlslund plakaterne, og der er rigtigt mange at vælge mellem. Tegningerne er meget personlige og ligner ikke noget, man finder andre steder. Der er derfor tale om et meget unikt brand, som man bestemt med god grund kan se nærmere på, når man besøger webshoppen nordicmade.dk. De er altid dygtige til at opstøve de bedste plakatdesignere, hvilket har resulteret i et imponerende udvalg af fine motiver og brands på den online shop.

Der er mange fine motiver at vælge mellem blandt de flotte Michelle Carlslund plakater hos nordicmade.dk, hos hvem man også kan købe en sjov VISSEVASSE plakat til sit hjem. Læs mere om webshoppen på www.nordicmade.dk.