Kom i julestemning med et flettet julehjerte eller andet HC Andersen julepynt

Er det svært at komme i julestemning, så vil et besøg hos HC Andersen Home helt sikkert hjælpe. Besøg dem her www.hcandersenhome.com og kom i stemning med et flettet julehjerte og andre fine varianter af HC Andersen julepynt.

 

 
HC Andersen Home

 

Flettet julehjerte til træet eller vinduet

HC Andersen Home er en fantastisk shop for dig som elsker julen. På deres shop har de bygget et spændende univers op fyldt med dekorativt og eventyrligt brugskunst. Er du for eksempel på udkig efter et flettet julehjerte, så finder du en hel side med de skønne hjerter, som kan pynte op i hjemmet med julehygge. Du kan finde et flettet julehjerte i forgyldt messing med et elegant filtindsats i rød. Den har en størrelse på 10 x 10 cm, som passer perfekt i vinduet. Klik ind her www.hcandersenhome.com og find det smukke flettet julehjerte med det samme. Her finder du også et dejligt flettet julehjerte i forgyldt sølv med blå filtindsats til juletræet. Det har en størrelse på 8 cm med en lille, fast hank, så den hænger flot på træet.

Fine varianter af HC Andersen julepynt

Elsker du den smukke stemning som HC Andersen julepynt tilfører dit hjem i julen, så har HC Andersen Home mange fine varianter, som helt sikkert vil skabe en endnu bedre julestemning i dit hjem. Her finder du blandt en god æske med tre små ophæng designet med inspiration i 'Den grimme ælling'. Ophængene kan fås i forgyldt sølv eller guld og har en størrelse, som passer perfekt til juletræet eller i en juledekoration. Klik ind her www.hcandersenhome.com og læs mere om det stemningsskabende HC Andersen julepynt.

Få julens eventyr ind i huset med et flettet julehjerte og andre fine varianter af HC Andersen julepynt hos HC Andersen Home. Besøg dem her www.hcandersenhome.com og tag på en skøn juleshoppetur.