Pryd dit hjem med marmor fliser eller travertin fliser til køkken

Inpro A/S er eksperter i natursten og har et kæmpe udvalg. Læs mere om marmor fliser og om travertin fliser til køkkenet her.

 

Bredt udvalg af marmor fliser 

Inpro A/S har Danmarks største udvalg af natursten og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde de perfekte fliser til dit hjem. Stort set uanset hvordan du gerne vil indrette dig, så er fliser i sten eller en smuk stenbordplade virkelig noget, der ser smukt ud, for det skaber den luksuriøse kontrast, som giver god stil. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af smukke marmor fliser i butikken, som er importeret fra hele verden. Når de samarbejder med et stenbrud, hvad end det så er i Sydamerika eller Italien, så besøger de det altid og snakker med stenbryderne om muligheder for overfladebehandling. For finish gør en stor forskel. Om en marmor flise er tromlet eller glatpoleret, det er en verden til forskel. Marmor fliser er super smukke at have derhjemme, og de er stort set uopslidelige. De bliver smukkere og smukkere, som tiden går og de vil se super godt ud hjemme hos dig

Travertin fliser til køkken

Hos Inpro A/S kan du også finde smukke travertin fliser til fx køkkenet. Travertin er en sandsten, som på nogle måder minder om marmor, men den er lidt mere porøs og mindre tung. Den kommer i mange smukke farver og enormt mange forskellige slags overfladebehandlinger, og den ser super smuk ud i et smukt hjem. En travertin flise kan være både sandfarvet, lys og tenderende til hvid, men også gå over og blive nærmest helt rød og orange. Farverne varierer meget alt efter geografien, så du kan finde de perfekte travertin fliser til køkkenet i butikken, hvis du besøger et af deres showrooms i Køge eller Billund. Der finder du det store udvalg, og de kan selv se alle stenene og røre ved dem. Der er omgående levering i hele Danmark, så bestil travertin fliser til køkkenet nu, så har du dem måske i morgen.

Inpro A/S