RAW nordic by Christiane og Riverjern fra Microplane hos Bolig-Kilden

Hos Bolig-Kilden kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige super gode produkter fra forskellige gode designere. Find bl.a. lækkert keramik fra RAW nordic by Christiane eller super gode rivejern fra Microplane.

 
Bolig-Kilden

Rivejern fra Microplane

Hos Bolig-Kilden kan du finde alt i lækkert boliginteriør, brugskunst og køkkengrej. Der er mange forskellige mærker, som Bolig-Kilden importerer fra hele verden, fordi de er de bedste til lige netop deres område. Det handler om godt isenkram, traditioner og pålidelig kvalitet. Bl.a. kan du finde forskellige rivejern fra Microplane, som bare utvivlsomt er de bedste rivejern på markedet. Det kan virke mærkeligt at gå sådan op i noget så simpelt som et rivejern, men Microplane laver bare de bedste, mest holdbare og skarpeste rivejern. Derfor er de også alle kokkes darling, for de er kendte for den professionelle kvalitet, som holder hele livet. Hvis du fx mangler en god gave til en madentusiast, så er et Microplane rivejern en super god gave, som altid kan bruges og som holder i mange år frem. Det er en stor fornøjelse at rive parmesanost, tørret kød, gulerødder, løg eller noget helt femte på et rivejern i så god kvalitet.

RAW nordic by Christiane

Hos Bolig-Kilden føres et stort udvalg af super lækkert og rustikt keramik fra RAW nordic by Christiane, som er et super lækkert og smukt designkoncept, der fortrinsvist laver service i super smuk keramik. Hvis du kan lide den lidt rå ny nordiske stil, naturfarver, grove detaljer og godt solidt håndværk, så vil RAW nordic by Christiane være lige noget for dig. Her er der fokus på materialerne, den rå glasur og de stærke naturfarver. Der er tallerkener, termokopper, serveringsbakker, skåle og fade i sortimentet hos Bolig-Kilden, og hvis du kan lide new nordic design, så vil du elske RAW nordic by Christiane. Det er helt sikkert! Det er prima kvalitet, og super holdbart. Det kan holde til meget og ser vildt lækkert og moderne ud. Der er små og store skåle, fade og krukker i sortimentet, hvor du også kan finde tallerkner, serveringsbakker og kopper. Se de flotte design online.