Træpiller og brænde til Holbæk

Køb brænde med hurtig levering til Holbæk, Korsør, Frederikssund, Roskilde og resten af Sjælland. Du finder et stærkt udvalg af træpiller, træbriketter, klodser, flis, savsmuld og meget mere i samme boldgade via dgb-braende.dk. Kontakt det servicemindede personale bag Den Gamle Brugs, og bestil fyring hjem til vinteren 2020.

 

Brænde Holbæk - Læs mere på dgb-braende.dk

Hvis du bor i Holbæk og omegn, kan du benytte dig af leveringsservicen fra Den Gamle Brugs. Det betyder hurtig levering af brænde i Holbæk. Bestil f.eks. træbriketter, savsmuld og løst brænde lige til døren! Det har aldrig været nemmere og billigere for indbyggere i Holbæk at bestille brænde. Slå noget af varmeregningen væk ved at handle på www.dgb-braende.dk, og hav flere lommepenge på ferien, råd til et dyrere TV, eller hvad end du ellers har lyst til. Få lidt mere råderum i dit budget ved at køb billigt brænde med levering til Holbæk. Hos Den Gamle Brugs kan du betale for træbriketter, klodser, flis, brændetårne osv. med MobilePay. Når du bor i Holbæk, så er levering gratis. Bestil billigt brænde på Sjælland allerede i dag.

6 mm og 8 mm træpiller med hurtig levering på Sjælland

Når det er tid til at indbyggere i Roskilde skal bestille træpiller, så falder valget også ofte på Den Gamle Brugs. Her kan man vælge imellem 8 mm træpiller og 6 mm træpiller med hurtig levering. Der er tale om særdeles miljøvenlige træpiller, så du kan fyre med god samvittighed. Man anser nemlig træpiller for at være CO2 neutrale. Læs mere om, hvad der gør piller af træ fra Den Gamle Brugs til noget specielt i forhold til konkurrenternes muligheder. Du finder også priser på pillerne ved at klikke ind på dgb-braende.dk, som tilbyder god kundeservice, uanset om du ønsker dem leveret til Holbæk, Kalundborg, Sorø osv.

Bestil træpiller og træbriketter online. Få gratis levering af brænde til Holbæk og hurtig levering til hele Sjælland! Læs mere om leveringsbetingelser og de tilbudte produkter som fyringsflis, dækflis, brændestave, træbriketter og meget mere på www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs