Bidbank og bit sizer til islænderheste hos Teigar Rideudstyr

Teigar Rideudstyr sælger alt i rideudstyr til islandske heste. På siden kan du finde en islænder bit sizer, og de har en bidbank til islændere, som gør det let for dig at finde den helt rigtige størrelse bid.

 
Teigar Rideudstyr

Bidbank til islændere

Teigar Rideudstyr sælger alt i rideudstyr til islandske heste, og de har helt sikkert det, du skal bruge på siden. Der er mange forskellige ting at vælge imellem, og de er førende inden for grej til islændere. De har jo en helt anden kropsbygning end andre heste, og derfor skal man have andet rideudstyr, andre sadler og andre bid. På teigar.dk kan du finde en bidbank til islændere, hvilket gør det super let for dig at finde det helt rigtige produkt til din hest. Denne bidbank til islændere fungerer på den måde, at de bestiller et prøvebid til din hest, som du får tilsendt i en uge imod betaling. Hvis biddet ikke passer til din hest, så sender du det retur og bestiller et nyt prøvebid, indtil du finder det helt rette. Hvis biddet passer, så skal du også sende det retur, og så får du tilsendt et helt nyt med fri fragt. Denne bidbank til islændere gør det let for dig at finde det helt rette.

Islænder bit sizer

Når man skal finde et bid, der passer til ens hest, så er en islænder bit sizer uundværlig, for det er et super godt redskab til at måle ens hests bidstørrelse på et hurtig og let måde. Du vil helt sikkert elske at arbejde med denne islænder bit sizer, for den er fremstillet i en førende kvalitet og kan holde i mange år. Den er lille og let og hurtig at arbejde med og giver dig helt præcise resultater. Det er egentlig bare en slags målepind, som man stikker ind i munde på hesten på tværs af dens bid. På den måde kan man måle afstanden imellem dens kindtænder, hvilket også er størrelsen på det bid, man skal købe til din. Med denne islænder bit sizer får du de helt præcise tal med det samme og skal ikke ud og bytte bid flere gang. Vælg rigtigt første gang og gør din hest glad.