Du finder alt fra smarte pakkevarer til mobile blandeanlæg m.m. til dit landbrug

CR Foderservice er det rette sted for dig at gå på udkig, hvis du har brug for hjælp til foderblanding og -service på højeste niveau. Her er de certificerede og specialiserede indenfor branchen, så tøv ikke med at tjekke dem ud allerede i dag.

 

Pakkevarer til forskellige dyr hos CR Foderservice

CR Foderservice tilbyder foderblanding på stedet og har også skræddersyede pakkevarer som f.eks. Cabanin i butikken. Cabanin er et E-vitamin og antioxidant stof, som bruges ved nykorns-problematikken såvel som ved fodring med korn, der ikke har været opbevaret optimalt. Det booster dyrene og ruster dem til foder i lavere kvalitet end ellers. Denne pakkevare sælges til alle besætninger, som de blander foder til, altså økologiske såvel som konventionelle. De har også GuldMix til både små og store dyr, som er udviklet til at fravænne grise dyrlægeordineret zinkoxid, som ikke længere vil være lovligt efter sommeren 2022. Du kan læse meget mere om pakkevarer på deres hjemmeside, hvor du uden tvivl kan finde det rette produkt til din foderproduktion. Der findes mange forskellige slags foder, som kan blandes i deres mobile foderanlæg, og med pakkevarer får du mulighed for forskellige tilsætninger, som du ikke selv behøver at indkøbe og beregne mængder af. Det kan de klare for dig. Hvis du leverer korn, så blander de foder på din gård og blæser det ind i færdigfodersiloerne, så du har friskblandet og færdig foder ved dagens slutning. Og du kan fortsætte din arbejdsdag uforstyrret, da deres chauffører klarer hele processen med blandingen af dine korn.

Mobile blandeanlæg er både smarte og økologiske 

CR Foderservice har mobile blandeanlæg til foderproducenter og landmænd, der ønsker blanding på stedet. Når man har en kvægbesætning, så er foder den største udgift. Mange landmænd har også kornmarker for foderbranchen ikke tager avance på denne del af produktionen, men betaler dyrt for at få kornet transporteret til blandeanlæg og hjem igen. Og hvorfor køre korn rundt flere hundrede kilometer frem og tilbage for at fodre det til de samme dyr, der bor på den jord, hvor kornet kommer fra? Med et mobilt blandeanlæg kan du få blandet dit korn på stedet og på den måde arbejde efter jord-til-bord princippet. De har mange forskellige mobile blandeanlæg og er nu også certificerede til at blande økologisk foder. Deres mobile blandingsanlæg kan blande mange forskellige slags foder, og du kan med sikkerhed finde den rette løsning til din dyrebesætning. Læs meget mere om mobile blandeanlæg og om de mange gode grunde til at få blandet foder på din egen gård på deres hjemmeside www.cr-f.dk. De har mange forskellige service, og tilbyder bl.a. at blande økologisk foder med mobile blandeanlæg, der er renset for GMO-råvarer. Læs meget mere på siden om deres foderservice og om de mange forskellige muligheder, du har for at få din foder blandet på stedet.

 

 

CR Foderservice