Dyrlægens Gård forhandler Hills kattefoder og tilbyder sportræning til jagthunde

Dyrlægens Gård afholder sportræning til jagthunde, så hvis du bor i nærheden af Faaborg, så læs mere her. Du kan også købe et bredt udvalg af dyrefoder som fx Hills kattefoder til gode priser.

 
Dyrlægens Gård

Sportræning til jagthunde

Dyrlægens Gård laver sportræning til jagthunde, så de kan lære, hvordan man finder et anskudt dyr. Det er smart at træne sin hund til at finde spor, hvis man gerne vil bruge den som jagthund, for der er stor forskel på trænede og utrænede hunde. Sportræning går ud på at man lægger schweiss (blod) samt løb (ben) ud, og træner sin hund til at finde det igen. En dag med sportræning er en hyggelig dag, hvor du kan møde andre hundeejere og andre jægere, hvor man går i skoven og nyder naturen og mødes og drikker kaffe halvvejs. Der er god grund til at dyrke schweiss træning med sin hund, så den kan finde et anskudt dyr, hvis man skulle være så uheldig ikke at ramme helt plet med det samme. Et anskudt dyr kan være enormt svært at finde, for det kan løbe ret langt og blender fuldstændig ind med skovbunden, så det er slet ikke til at se, hvis ikke man da decideret falder over det.

Hills kattefoder i god kvalitet

Dyrlægens Gård sælger et bredt udvalg af dyrefoder i god kvalitet, og du kan være sikker på, at dine dyr får den bedst mulige foder, hvis du køber det på siden. Her er alle produkterne nøje udvalgte, da de indeholder alle de bedste ting, en hund eller kat kunne ønske sig. En forhandler er fx Hills kattefoder, som laver forskellige slags foder som fx Science Plan Adult Selection vådfoder eller Science Plan Kitten killingefoder. Hvis du er i tvivl om, hvilken foder din kat skal have, så kan du kontakte butikken og få gode råd og vejledning af professionelle dyrlæger. Bestil Hills kattefoder til dit dyr, så det får den bedst mulige foder og kan klare sig om sommeren og om vinteren. Hills kattefoder indeholder mange forskellige super gode ting, som din kat har brug for, bl.a. proteiner, vitaminer, kulhydrater, mineraler, fedt og meget mere sundt. Der er forskellige slags foder til forskellige katte, og der er kost til raske katte samt sygdomsdiæter til forskellige slags sygdomsramte katte.