Dyrlægens Gård tilbyder bl.a. hundetræning og et godt sortiment af Kalm med naturlige ingredienser

Dyrlægens Gård er den helt rette online forhandler at starte med at kigge forbi, når du har brug for kosttilskud til din hund af den ene eller anden art. Her kan du blandt andet købe det smarte og velkendte præparat Kalm, som har en naturligt beroligende effekt på hunde. Butikken tilbyder desuden også hundetræning for hunde i alle størrelser og aldre, der bestemt også kan anbefales. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

 
Dyrlægens Gård

Tilmeld din hund til hundetræning

Der er flere gode grunde til at have www.dyrlaegensgaard.dk bogmærket hvis man er hundeejer. Ikke nok med at man finder en masse gode produkter hos dem, der kan hjælpe med at holde din hund i topform; man kan samtidig også tilmelde sin hund til hundetræning, hvis man bor i nærheden af klinikken. Man tilbyder både hundetræning til unge og gamle hunde, og hundetræning er desuden både for små og store hunde. Der er flere typer hundetræning man kan tilmelde sin hund, blandt andet hvalpemotivation, lydighedstræning, Schweiz (sportræning) samt andre former for hundetræning. Har du spørgsmål vedr. hundetræning, kan du altid kontakte butikkens ejere og få en uforpligtende snak, og helt sikkert finde ud af om hundetræning er noget for din hund.

Kalm i god kvalitet

Er det ikke hundetræning der har interesse, men nærmere kosttilskud til hunde, er Dyrlægens Gård også et godt sted at starte med at kigge. Her finder du f.eks. det gode produkt Kalm, der har været anvendt i mange år. Kalm har en naturligt beroligende effekt på hunde, hvor den klassiske anvendelse vil være nytårsaften, der for mange hunde er lidt af et skrækindjagende scenarie. Kalm kan også anvendes ved andre lejligheder, hvor man ved at ens hund bliver stresset. Det kan f.eks. være hvis hunden skal i hundepension. Her vil Kalm som regel være et godt supplement til kosten. Find Kalm som en del af kataloget med kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård.