Find en bred vifte af inventar til gården til skarpe priser på www.dan-egtved.dk

Hvis man har dyr på sin gård, og man er på udkig efter nyt inventar til dem, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Dan Egtved. Her forhandles der nemlig alt fra fine foderhække til kobørster af den bedste kvalitet. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.dan-egtved.dk.

 
Dan Egtved

Foderhække i høj kvalitet

Kunne man godt tænke sig at gøre det endnu lettere at fodre sin dyr enten på marken eller i stalden, så er det helt bestemt et par nye foderhække, man skal vælge at investere i. Hos Dan Egtved forhandles der et særdeles stort udvalg af foderhække, som alle har det til fælles, at de har en fantastisk høj kvalitet og er smarte i designet, hvor der blandt andet er stort fokus på, at dyrenes sikkerhed skal være i top. Foderhækkene fås til mange forskellige dyr, så hvad enten man har køer, heste eller kalve, så burde det helt sikkert være muligt at finde en model, der passer til. Hos Dan Egtved fås alle foderhækkene i galvaniseret stål og plast, som sagtens kan holde til at være placeret udendørs i alle former for vind og vejr. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.dan-egtved.dk.

Hold dine køer sunde og rene med kobørster

Vil man gerne være sikker på, at de køer, man har gående i sine stalde og på sine marker, har det godt, så kan kobørster være en god ting at investere i. Kobørster kan nemlig være med til, at køerne både holder sig rene på både hoved, ryg og haleparti, de får tilfredsstillet behovet for at klø sig, og blodcirkulationen bliver stimuleret. Det er alt sammen med til at gøre, at koens velbefindende stiger. Hos Dan Egtved forhandles der kobørster til stærke priser, og der fås både manuelle og motoriserede børster. Man kan kigge nærmere på udvalget allerede i dag ved at besøge Dan Egtved på hjemmesiden www.dan-egtved.dk.

Hos www.dan-egtved.dk forhandles der et stort udvalg af diverse inventar til gården.