Find foder af høj kvalitet til dine husdyr på www.hike.dk

Hos HIKE kan du altid købe alverdens forskellige slags hundefoder, alt sammen i den helt rigtige kvalitet. Butikken henvender sig i høj grad til hundeejere, der gerne vil sørge for at deres hund får hundemad, som er lidt bedre end det man normalvis vil finde nede i supermarkedet. Foruden almene typer hundefoder, kan man naturligvis også købe forskellige typer ”specialfoder”. Blandt andet har de såkaldte hvalpepakker, som indeholder de vigtigste ting man har brug for, når man får hundehvalp i familien. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

 
HIKE

Få en sund hund med den rette hundefoder

Er du én af de mange danske hundeejere, der gerne vil være sikre på at deres hund får alle de næringsstoffer den har brug for i kosten, og generelt trives bedst muligt? Så er www.hike.dk måske allerede en butik du har overvejet at shoppe i. Hos HIKE finder man nemlig hundefoder der er af noget højere kvalitet, end almindelige hundefoder mærker man finder andre steder. Samtidig er priserne på hundefoder holdt på et fair niveau, hvor alle kan være med. Klik eventuelt selv ind forbi forhandleren allerede i dag, hvis du vil kigge nærmere på kataloget med hundefoder.

Bliv klar til at få hundehvalp med en hvalpepakke

Skal I til at have hundehvalp derhjemme? Så har folkene bag HIKE skabt en såkaldt hvalpepakke, der indeholder alt hvad man har brug for. I hvert fald når det er blevet tid til at fodre ens nye lille hundehvalp. I hvalpepakker finder man foruden en sæk med hvalpefoder en fin foderskål samt et målebæger, til at dosere foderet korrekt. Der er mange ting man skal have styr på, når man får hundehvalp i familien, men med hvalpepakker kan man gøre det hele lidt lettere for sig selv.

Har du spørgsmål vedr. hvalpepakker, hundefoder eller lign. så kontakt kundeservice hos forhandleren, der næsten med garanti kan besvare disse.