Find hundebadekar og blower til hunde hos GroomUs

Har du en hundesalon, eller ønsker du professionelle produkter til din hund, så vil det være en fordel, at du tager ind forbi GroomUs. De er en virksomhed, der har fuld forståelse for hund og ejers behov, og kan derfor sikre produkter i høj kvalitet. Det er uanset om det er blower til hunde eller hundebadekar, du er på udkig efter.

 

Fri hundens pels for snavs med blowere

Skal du gerne kunne tørre hundens pels, eller blæse den fri for løse hår og snavs? Så er blower til hunde uden tvivl det, du er på udkig efter. GroomUs har forskellige typer blowere til hunde, der alle sammen leverer et flot resultat. De foreslår altid at man undgår at sætte en blower til hunde på gulvet, når man anvender den. Det er netop for at undgå, at en blower til hunde ikke får alt for meget støv, snavs og pels ind i filtret. Der er derfor også muligheder, for at købe enten gulvstativ eller et vægbeslag, så din blower til hunde kommer op i højden. Du har også lettere ved at komme til en blower til hunde, når den er oppe i højden. Er du interesseret i at anskaffe en blower til hunde, enten til hjemmet eller hundesalonen, så kan du bestille den hos groomus.dk.

Vask hunden i et praktisk hundebadekar

På salonen kan det også være en stor fordel, at du har et hundebadekar, der gør det let og enkelt at komme til at rengøre hunden. Det kan du selvfølgelig også være sikker på at finde hos GroomUs. De har op til flere forskellige hundebadekar, der hver især har fordele. Har du en hundesalon, eller har du måske en pension eller andet, hvor det kan være en fordel med et hundebadekar, så kan du altså finde det rette i deres udvalg. De har nemlig flere forskellige størrelser, og endda en spa til når hunden rigtig skal forkæles. Der er forskellige størrelser hundebadekar, og det er helt sikkert for at have en størrelse, der passer til alle hundestørrelser. Du skal nemlig ikke bruge den samme størrelse hundebadekar til en schæfer, som du skal bruge til en chihuahua. Desuden kan du finde hundebadekar med elektrisk hæve-sænke funktion, så hunden har lettere ved at komme op i karet, og så du kan få den op i rette arbejdshøjde. Groomus.dk er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål angående deres produkter.

Som førende hunde groomingekspert er GroomUs helt sikkert en virksomhed, der kan hjælpe og guide dig til de rette produkter.

GroomUs