Fodergrossisten.dk udbyder et bredt udvalg af hundefoder samt smelt

Fodegrossisten.dk har mange spændende varer på lager til kæledyrsejere, og sikkert også den type foder du har brug for til dit kæledyr. Man fører både ”traditionelle” typer foder som hundefoder og kattefoder, men også mere foder til lidt mere eksotiske dyr som slanger, fritter, ilder og meget mere. Uanset hvilken kategorien af dyrefoder du klikker ind i, kan du være helt sikker på at der er tale om foder af særlig høj kvalitet. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

 

 

 
Fodergrossisten.dk logo

Højkvalitets hundefoder

Er der ved at være lavvande i foderbeholdningen til hund, så fortvivl ikke. Hos Fodergrossisten.dk står de klar til at levere højkvalitets foder til alverdens forskellige typer kæledyr, og selvfølgelig også hunde. Klikker man ind i kategorien med hundefoder, bliver man straks præsenteret for et velassorteret udvalg, og helt sikkert også hundefoder der passer til din hund. Man fører blandt andet BARF hundefoder, hvor BARF er en forkortelse for Biologisk Passende Raw Food. Her er der tale om hundefoder, fyldt med de ingredienser en hund ville spise i naturen. Uanset om du vælger BARF hundefoder eller én af de andre typer foder i kataloget, kan du være sikker på at der er tale om et kvalitetsprodukt, som din hund nok skal blive glad for.

Det populære smelt

Udover hundefoder finder man også en masse andet foder i kataloget hos Fodergrossisten.dk, bl.a. smelt. Butikken leverer foder til både Randers Regnskov og Københavns Zoo, både smelt og andre typer, hvilket man da må sige er vældig fornemt selskab. Vil du gerne købe smelt og / eller andre typer dyrefoder hos samme forhandler som dem, er www.fodergrossisten.dk den helt rette at vælge. Så kan du også få råd og vejledning af den venlige og imødekommende kundeservice hvis det bliver aktuelt, og du ønsker det.