Godt udvalg af Virbac dyrefoder og ArthroFlex kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård sælger dyrefoder i bedste kvalitet. Læs bl.a. om udvalget af Virbac her samt om ArthroFlex kosttilskud til hunde her.

 
Dyrlægens Gård

Virbac dyrefoder

Dyrlægens Gård har et kæmpe udvalg af dyrefoder til dine husdyr, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte fodertype i udvalget. Foder er nemlig ikke bare foder; der er mange forskellige slags kost, som passer til forskellige dyr i forskellige alderstrin eller med diverse sygdomme eller skavanker. Hvis din kat har nyreproblemer, så har Virbac fx lavet en type kattemad med et lavt fosforindhold, begrænset proteinindhold samt et højt indhold af EPA+DPA, som er godt for katten og bremser udviklingen af nyreproblemer. Hvis din hund har problemer med fordøjelsen, så har Virbac også den perfekte foder til din hund. Deres HPM Adult Sensitive Digest Neutered L&M hundefoder hjælper hundens tarmsystem og er skånsomt for fordøjelsen. Virbac har en enormt mange fodertyper og du kan altid finde hjælp på www.dyrlaegensgaard.dk, hvor de dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at vælge den helt rette foder til din hund eller kat.

ArthroFlex kosttilskud til hunde

Dyrlægens Gård sælger også kosttilskud til hunde og katte, og der kan være mange forskellige grunde til at give sit dyr kosttilskud. Der kan bl.a. være problemer med pels, hud, fordøjelse, tarme, tænder og tandkød, træthed, nyreproblemer og meget mere. Kosten er vigtig, og man kan klare mange problemer med kosttilskud. I butikken finder du bl.a. ArthroFlex kosttilskud til hunde, som hjælper imod ledproblemer og gigt. AtrhoFlex kosttilskud er til ældre hunde, der oplever begyndende problemer med bevægelsesapparatet og som derfor har brug for Omega fedtsyrer, som hjælper med at styrke led og knogler. Find forskellige slags ArthroFlex kosttilskud til hunde på www.dyrlaegensgaard.dk, hvor kosttilskuddet både findes som pulver og som godbidder. Der er forskellige slags, både til store og små hunde, så du kan være sikker på at din hund får de rette doser. Find lige det, du skal bruge af kosttilskud i butikken og læs mere på hjemmesiden.