Her forhandles bl.a. hvalpepakker fyldt med sunde råvarer og god vådfoder til hunde

Er man så heldig at skulle til at have hundehvalp derhjemme, er et af de steder man med fordel kan kigge forbi lige nu HIKE. Her har de nemlig samlet et par smarte hvalpepakker, der har en række af de produkter man har brug for til ens hundehvalp, når det er spisetid. Udover hvalpepakker finder du naturligvis også en masse andre gode produkter i kataloget, blandt andet vådfoder til hunde. Vil du vide mere, kan du læse mere om det hele i artiklen herunder.

 
HIKE

Super smarte hvalpepakker

Der er lidt forskellige ting og sager, man ikke rigtig kommer uden om at skulle have styr på, når man skal til at have hundehvalp derhjemme. En af dem er at sørge for at den kan få noget at spise. Det er der heldigvis en nem måde at klare nu, hos den danske forhandler HIKE. De har sammensat såkaldte hvalpepakker, som bestemt er værd at overveje hvis man netop står i førnævnte situation. I hvalpepakker finder man nemlig alt hvad man har brug for når det er tid til at fodre ens nye lille ven. Udover en sæk med nærende hvalpefoder, indeholder hvalpepakker en fin foderskål, samt et smart målebæger, så man nøjagtigt og præcist kan dosere foder til hundehvalpen de første uger / måneder.

Kvalitets vådfoder til hunde

Foruden hvalpepakker, finder man også en række andre gode produkter i kataloget hos HIKE. Blandt andet kan man købe vådfoder til hunde hos dem. Det er ikke nogen hemmelighed, at butikken især foretrækkes af mange hundeejere, på grund af det ekstra høje niveau af kvalitet, når man f.eks. forhandler vådfoder til hunde. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at man altid kan få et par gode råd med på vejen ganske gratis af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet, både vedr. valg af vådfoder til hunde og andre typer hundefoder.