Køb sårrens til din hund eller Virbac kattefoder hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård er du både sikret en god service og produkter af en høj kvalitet, når du enten handler i deres klinik på Fyn eller direkte på deres webshop. Læs mere her i artiklen om deres udvalg af sårrens til hunde fra EffiClean samt Virbac kattefoder til både syge og raske katte.

 
Dyrlægens Gård

fra EffiClean -> https://dyrlaegensgaard.dk/alle-kategorier/8-plejeprodukter-til-hunde/ (skriv om sårrens til hund)

Sårrens til hunde fra EffiClean desinficerer, fugter og plejer sårene effektivt

Hos Dyrlægens Gård finder du alt det, du har brug for til din hund fra hundemad og kosttilskud til sårrens til hunde fra EffiClean. Denne sårrens er både effektiv og skånsom, idet den desinficerer, plejer og fugter sårene. Den kan bruges både til almindelige sår samt til hudbetændelse og mindre forbrændinger. En stor fordel, der kan trækkes frem, er, at denne sårrens til din hund ikke irriterer huden. Hvis din hund skulle ske at få præparatet i øjne eller mund, så irriterer den heller ikke der. Det gør det meget lettere at påføre sårrensen og gør, at din hund får en god oplevelse undervejs. EffiGel er som navnet antyder i gelform, og da det er både bakteriedræbende, svampedræbende og virusdræbende, er det et effektivt middel. Udover sårrens til hund, finder du under kategorien ”Plejeprodukter til hunde” på webshoppen også flere andre produkter af god kvalitet. Har du for eksempel brug for ørerens, en negletang eller en hundekrave til din hund? Hos Dyrlægens Gård får du professionel hjælp til at vælge de produkter, der passer bedst til netop din hund.

På dyrlaegensgaard.dk finder du Virbac kattefoder til killinger og kastrerede katte

Udover en masse gode produkter til hunde finder du på dyrlaegensgaard.dk også et hav af forskellige produkter til katte. I kategorien med kattemad finder du blandt andet Virbac kattefoder, der fås både til syge og raske katte. Har du for eksempel brug for killingefoder eller foder til en kastreret kat? I kategorien med Virbac kattefoder til raske katte finder du kattefoder til både yngre, voksne og senior katte, og der er derfor en god chance for, at du finder en type, der passer til dine behov. I kategorien med foder til syge katte er der også et bredt udvalg, uanset om din kat er allergisk, har vægtproblemer, maveproblemer, urinvejsproblemer eller har problemer med nyrerne eller huden. Du finder således Virbac kattefoder til langt de fleste katte og er samtidigt sikret en god kvalitet, da forhandleren stiller høje krav til produkterne. Hvis du har en kræsen kat, kan du desuden med fordel kontakte Dyrlægens Gård direkte, da de kan give råd og vejledning, når det kommer til at tilpasse type og mængde til kattens alder og aktivitetsniveau.