Om end du leder efter vådfoder til kaffe, foder til små hunde eller det helt tredje, så besøg winnerplus.dk

WinnerPlus sælger dyrefoder i den bedste kvalitet. Her kan du bl.a. læse om foder til små hunde samt vådfoder til katte.

 
WinnerPlus

Bredt udvalg af foder til små hunde hos WinnerPlus

Hos WinnerPlus kan du finde et bredt udvalg af super godt og helt naturligt foder til små hunde. De har også foder til store hunde, gamle hunde og hvalpe. I deres Hollistic serie af foder til små hunde finder du bl.a. en fodertype baseret på laks. Her får hunden masser af protein fra laksen samt gode olier og fedstoffer, som styrker hundens hud, pels og led. Deres foder er glutenfri, og indeholder ikke traditionelle kornsorter, GMO, soja, majs osv. Det gør deres foder let fordøjeligt og gør, at hunde elsker det. Hvis du skal bruge foder til dine små hunde, så tag en snak med de dygtige medarbejdere, som giver professionel rådgivning om hundefoder. Der er nemlig mange forskellige måder, man kan ernære sine hunde på, og det kommer især an på hundens race, størrelse og eventuelle sygdomme og skavanker. Find det flotte udvalg af naturligt hundefoder på deres hjemmeside www.winnerplus.dk.

Vådfoder til katte - 100 % kød, ingen tilsætningsstoffer

Hos WinnerPlus kan du også finde vådfoder til katte i bedste kvalitet. Deres serie af vådfoder til katte er lavet af 100% kød og ingen tilsætningsstoffer. Det er glutenfri, fri for GMO, soja, korn, majs, ris, kunstige farvestoffer, kunstige aromaer osv. Der er forskellige slags, bl.a. med kombinationer af oksekød og kylling, oksekød og vildt, oksekød og lam m.fl. Din kat vil helt sikkert elske den super gode foder, som er lavet af rent kød samt naturlig kødbouillon. Smagen er stærk af kød i de lækre typer af kattefoder. Og katte elsker det. Det er vigtigt at finde det helt rette foder til sin kat, for det gør en stor forskel på dens sundhed og helbred. Desuden påvirker det naturligvis også kattens humør, om den spiser godt eller ej. Denne vådfoder til katte er perfekt til enhver kat, og det er skånsomt for fordøjelsen, da det ikke indeholder korn af nogen art.