De bedste langbuer hos Pamhule Jagt & Fiskeri

Hos Iversen-Import, også kaldet ”Pamhule Jagt og Fiskeri”, kan du finde alt inden for jagt og fiskeri. Iversen-Import specialiserer sig dog mest i salg af jagtbuer, og er derfor indehaver af et bredt sortiment af blandt andet langbuer.

 
iversen.png

Find din nye langbue online

Hos Iversen-Import kan du altid finde, lige hvad du står og mangler til din næste jagt eller fisketur. Er du jæger, og leder du efter nyt udstyr i høj kvalitet, er Iversen-Import det rette sted for dig! Iversen-Import specialiserer sig især i jagtbuer, og udbyder derfor et bredt sortiment af både langbuer, compoundbuer og recurvebuer. Iversen-Import forhandler blandt andet langbuer af det tyske mærke Bearpaw. Langbuerne fås naturligvis i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver smag. Så er det din første gang ude i skoven, og har du ikke lyst til at bruge flere tusinde kroner på en langbue, er Iversen-Import også mand for buer til mere fornuftige priser. Ens for alle langbuer er dog, at de alle sammen er af top lækker kvalitet.

Stort udvalg af kvalitets langbuer

Er du på jagt efter langbuer i top kvalitet og til fornuftige priser, så køb din næste langbue hos Iversen-Import! Hos Iversen-Import kan du altid være sikker på, at du får hvad du betaler for. Udvalget af langbuer hos Iversen-Import er så stort, at det somme tider kan være svært at vælge, hvilken langbue der passer dig bedst. Med de mange forskellige modeller, mærker og designs inden for langbuer, kan købsprocessen ofte blive lang, og det kan derfor være rart med et godt råd på vejen. Hos Iversen-Import kan du være sikker på at møde et erfarent og imødekommende personale, der altid er klar på at hjælpe. Tøv derfor ikke med at spørge personalet til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken langbue der passer bedst til lige netop dig. Har du lyst at se nærmere på udvalget af langbuer, kan du se dem her!