Hos effektlageret.dk kan du finde friluftsgrej

 
effektlageret.gif

Find det rigtige friluftsgrej

Som friluftsmenneske har du behov for det rigtige grej, der kan gøre dig klar til enhver udfordring du møder, og med det rigtige friluftsgrej fra www.effektlageret.dk er du altid klar. Hos effektlageret.dk kan du finde friluftsgrej der kan gøre dig klar til dine eventyr, om det er spejderaktiviteter eller en vandretur i Norges fjelde. Der er mange forskellige typer friluftsgrej, blandt andet kan du finde rygsække, spisegrej og soveposer i blandt andet vigtigt udstyr, der kan være praktisk for dig på tur. Hos Effektlageret.dk mener de at handel med friluftsgrej er en tillidssag, og tror på praktisk erfaring frem for at læse op fra en æske. De prøver så godt som muligt at have testet deres friluftsgrej som muligt. Deres intention er ikke at du skal have så meget friluftsgrej som muligt, men at du får det rigtige grej som du har brug for.
Du kan finde et bredt udvalg af diverse friluftsgrej hos www.effektlageret.dk.

Trangia stormkøkken

Med Trangia stormkøkken kan du lave mad uanset hvor du er henne, med et letvægts køkken du kan have med i tasken. Med Trangia stormkøkken har du det helt ultimative grej til madlavning, da det er sikkert, robust, letvægts og har en kompakthed der gør det muligt at have alt samlet. Det smarte med Trangia stormkøkken er at det kan bruges længe, og går noget i stykker eller bliver væk, kan det udskiftes med nyt. Det er nemlig filosofien med Trangia stormkøkken, at det nye passer med det gamle, så du ikke behøver skifte hele dit gamle sæt ud. Trangia stormkøkken er et svensk produkt der blev grundlagt i 1925, og som siden da har været en del af de skandinaviske friluftsmenneskers grej.
Du kan finde Trangia stormkøkken og tilbehør på hjemmesiden www.effektlageret.dk, som har et bredt udvalg af forskellige typer friluftsgrej til friluftsmennesket.