Køb jagtudstyr og jagttøj online

Hos Vildmarks får du et stort sortiment af forskelligt jagtudstyr. De forhandler en bred vifte af jagtudstyr herunder bl.a. jagttasker, jagtknive, våbentasker og patronbælter.

 

Jagtudstyret er af højeste kvalitet og til en yderst fornuftig pris. Som jæger er det ofte påkrævet at have udstyr, der lever op til de kvalitetsmæssige standarder for at kunne sikre en god jagt, og her har du muligheden for at købe netop det jagtudstyr, der passer til den jagt, du skal på til en rimelig pris. Så gå ind på www.vildmarks.dk og køb det jagtudstyr du netop står og mangler. Du får levering hverdagen efter bestillingen, og køber du for mere end 500 kr. er der gratis levering.


Jagttøj

Du finder mere end 20 forskellige typer af jagttøj hos Vildmarks. Jagtøjet er af højeste kvalitet, og da det fordyrende mellemled er skåret væk, kan tøjet sælges til yderst rimelige priser. Jagttøjet sikre, at du som jæger er rigtig godt camoufleret, som gør det lettere at komme uset hen til dyrene. Jagttøjet skal afbillede den natur, du som jæger befinder dig i, men jagttøj skal også være åndbart og let, så det giver de bedste omstændigheder for dig som jæger. Derfor er det vigtigt, du finder netop det jagttøj, der passer til dig. Det danske mærke Jahti Jakt finder du hos Vildmarks. De producere jagttøj, som kan leve op til disse krav.


Jagtfilm og jagtbøger

Når man som jæger ikke er på jagt, er det en rigtig god ide at få erfaringer og inspiration fra andre jægere. En god beskæftigelse når du lige har tid derhjemme eller på ferien er at se en jagtfilm eller læse en jagtbog. Du finder forskellige jagtfilm og jagtbøger på Vildmarks hjemmeside. Du finder udvalgte jagtfilm og jagtbøger, som giver selv den erfarne jæger ny viden. Den spændende serie med Jagtfilmene Ull hunting giver et spændende indblik i både den klassiske bukkejagt, men f.eks. også hvordan man skal jage storvildt i Sydafrika. Her viser jagtfilmene hvordan man går på jagt efter mere eksotiske dyr som bl.a. giraffer, krokodiller, zebraer, bøfler og m.fl. Skal du f.eks. på ferie kunne jagtbogen fra Michael Sand være en mulighed. Det er en jagtbog på 288 sider med flotte billeder og historier fra mange forskellige lande.