Sonos.dk - Udstyr til jagt og naturliv

På www.sonos.dk finder du et bredt udvalg til jagt og naturliv. Sonos.dk forhandler en stort sortiment af jagtudstyr.

 

Køber du dit jagtudstyr hos www.sonos.dk, får du udstyr til bedre jagtoplevelser og en kvalitet der gør, at jagtudstyret holder i mange år. Du får en god service og en hurtig levering af dit jagtudstyr bestilt hos os. Du finder bl.a. kvalitets kikkerter fra Buchnell, Tasco og Leica. Vi bestræber os på at forhandle alt det jagtudstyr, som du finder i Hunters Book af Normark - god kvalitets jagtudstyr til billige priser.

Victorinox

Den originale og klassiske Victorinox lommekniv blev allerede brugt i 1891 af den schweiziske hær. Den har lige siden været et symbol på en robust og kvalitetssikker lommekniv. Victorinox lommekniv indeholder udover kniven alt det værktøj, man kan få brug for, herunder skruetrækker, dåseåbner, syl og meget andet. Kniven laves i rustfrit stål og håndtaget i aluminium, hvilket giver en utrolig lang levetid for Victorinox lommekniven. Den Victorinox kniv fås i de forskellige typer Victorinox Handyman, Victorinox Huntsman, Victorinox Mini camp og i den danske Victorinox Multitool udgave med rigtig meget forskellige værktøj.

Juice Plus+

Som skytte er det nødvendigt at kunne tage de rigtige beslutninger og skyde på det rette tidspunkt. For at det skal lykkes, bliver jægeren nødt til at få den rigtig ernæring. Her kommer Juice Plus+ ind i billedet. Juice Plus+ giver den energi, der skal til for at kunne koordinere sine muskler og holde koncentrationen. Juice Plus+ indeholder de frugter, grønsager og bær, som gøre det nemmere at få den kost, som kroppen har brug for. Juice Plus+ bliver støttet af kliniske undersøgelser og anbefales af en række ernæringseksperter. Uanset om du er en garvet skytte, eller nybegynder giver Juice Plus+ dig det overskud, som gør dig bedre som skytte og gør, at du kan fokuserer 100 procent på din jagttur.