Alt til kaffen fra Bamix, Bodum, Philips etc. online

Philips Saeco espressomaskiner og produkter fra Bamix og Bodum kan købes hos Emofabrik.

 

Køb Bodum på nettet

Bodum er et mærke, man ved, hvor man har. Køb Bodum på nettet hos Emofabrik. Bodum er et bevis på, at godt design ikke behøver at være dyrt. Bodum er traditionelt en familievirksomhed med mere end 60 år på bagen. Kvalitetsstempelkander er det, som Bodum især er populære for. Disse sælges naturligvis hos Emofabrik. Køb en i den størrelse, som passer til dit behov. De håndlavede stempelkander fra Bodum er en oase af smukhed for øjnene.

Alt fra Bamix

Bamix stammer fra Schweiz. Det var traditionelt en opfinder fra landet med Alperne, som opfandt Bamix. Alt fra Bamix sælges til alt for lave priser hos Emofabrik. Den helt nye type køkkenmaskiner fra Bamix er bestemt et kig værd. Bamix er pioner på mange måder, når det kommer til nyt køkkenudstyr. Nytænkning, kreativitet og innovation er få af de mange kernekompetencer, som firmaet Bamix besidder. I dag arbejder de målrettet på at skabe det nyeste og bedste konstant. Dette har resulteret i flotte produkter fra Bamix, og desuden har de opnået høj international status.

Philips Saeco espressomaskiner

Hollandske Philips er kendte for at producere produkter inden for nærmest alle kategorier. Det er snart ikke til at vide, hvor mange produkter de har produceret i alt. Der kan slet ikke sættes spørgsmålstegn ved deres kvalitet. Hos Emofabrik kan du købe Philips Saeco espressomaskiner. Disse er fantastiske i forhold til prisklassen. De er nogle af de mest solgte espressomaskiner, og det er der en god årsag til. Det var helt tilbage i 1891, at Philips blev grundlagt. Nu er det en verdensomspændt koncern med afdelinger i næsten alle lande. Emofabrik sælger de bedste ting til køkkenet og til produktion af kaffe på nettet.