Chaplon te og keemun the - Stort udvalg

Køb etisk fremstillet Chaplon the og keemun te hos Origreen, der også forhandler kaffe af bedste kvalitet. Når du køber for over 1.000 kroner på origreen.dk, får du fri fragt og en pose Elbgold kaffe med helt gratis.

 
Origreen

Køb Chaplon te hos Origreen

Chaplon Tea Estate står bag noget fremragende te, som du kan shoppe hos Origreen. Køb etisk og miljøvenligt Chaplon te, som passer perfekt til de hyggelige stunder med kære mennesker, eller blot med sig selv og evt. en god bog. Køb smagfulde tebreve fra denne producent, der samarbejder med økologiske plantager i Sri Lanka. Det betyder også, at der sættes høje krav til arbejdsforholdene, og at der aldrig gås på kompromis med råvaren. Som du kan høre, er der mange grunde til at vælge Chaplon te. Der er alt fra blomsteragtige og tunge teer til mere kraftfulde og også søde varianter fra leverandøren her. Hvis det skal være høj kvalitet, så vælg te fra Chaplon Tea Estate, der sælges til gode priser på www.origreen.dk.

Grøn, sort og keemun the på origreen.dk

Hyg dig med en kop lækker keemun the af økologisk kvalitet hos Origreen, der også forhandler hvid, grøn og oolong the i høj kvalitet. Flere og flere danskere vælger at købe økologiske tebreve i stedet for de konventionelle alternativer, og der er samtidig et større fokus på etik og gode arbejdsforhold på plantagerne. Det er noget, som i den grad sætter et positivt aftryk på globalt plan, og det er noget, som Origreen støtter op om. Du finder et alsidigt udvalg af økologiske teer og kaffe fra de bedste producenter i branchen. Uanset om du leder efter keemun, grøn, sort eller en anden type the, så kommer du til at elske udvalget på origreen.dk.

Leder du efter en god webshop til økologisk the og kaffe? Køb f.eks. Elbgold kaffe eller Chaplon te på origreen.dk, som leverer til hele landet og med fri fragt over 500 kroner samt en gratis kaffepose med Elbgold over 1.000. Læs mere online.