Coffii.dk - Vi har nok Danmarks bedste udvalg af espressomaskiner, espresso pods og kaffe stamper!

Hos coffii.dk finder du et kæmpe udvalg af espressomaskiner fra de allerbedste Italienske og tyske producenter og mange flere. Du finder bl.a. espressomaskiner fra Vibiemme og Bezzera. Vi har et stort udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner til restauranter, caféer og til private kaffeentusiaster. Den fuldautomatiske espressomaskine maler kaffebønnerne mens den brygger din espresso og det giver den bedste og mest velsmagende kaffesmag.

 

Til din espressomaskine kan du på vores webside finde espresso pods, som gør det nemmere at lave din yndlings kop espresso. Espresso pods er nøje afmålt til en kop espresso og pakket ind i folie, så du altid er sikker på en frisk og yderst velsmagende kop espresso. Vi har espresso pods fra Pascucci, Izzo og Covim, som alle er kendte espresso producenter.

Coffii.dk har alt til kaffeentusiaster. Du finder bl.a. også et udvalg af kaffe stampere fra Art, Barista og mange flere kvalitetsmærker. Det er vigtigt at have en ordentlig kaffe stamper til din espressomaskine og derfor har Art, Barista og mange andre, udviklet et hav af forskellige kaffe stampere. De er ikke kun smukke at se på, de er specielt udviklet med perfekte mål til netop din espressomaskine. Find din nye kaffe stamper hos coffii.dk og du vil være sikret en stamper, der er af høj kvalitet og specialfremstillet til netop det, navnet antyder, kaffe stamper.