Emofabrik.dk - Alt i espresso kaffe og espressomaskiner

Hos Emofabrik har vi et stort udvalg af espresso kaffe til alle kaffe elskere. Den italienske espresso kaffe er den mest vellykkede espresso kaffe, den har en langvarig eftersmag og giver den klassiske smag af italiensk espresso kaffe. Den økologiske espresso kaffe, der stammer fra Haiti er 100 procent økologisk og delvist fairtrade. Den økologiske espresso kaffe er også til en rigtig kaffe elsker, den har den runde bløde espresso smag og en perfekt syrlighed.

 

Køb din espresso kaffe hos emofabrik.dk og få meget mere end bare kaffe, du er altid sikker på en kvalitet, der er helt i top og en service der er ligeså. Vi forhandler kun det bedste af det bedste.

Skal du på fisketur eller i skoven, så kan du lave din yndlings espresso med en handpresso fra emofabrik.dk. Du finder også handpresso kopper, som du kan have med dig på fisketuren, så du rigtig kan sidde og nyde en god kop espresso på turen. Emofabrik har et stort udvalg af handpresso og tilbehør til, så du altid kan få din yndlings espresso lige meget hvor du er.

Du finder ikke kun kaffe hos emofabrik.dk vi har også et udvalg af økologisk te fra hele verden. Vores økologiske te er af de reneste naturprodukter og af højeste kvalitet. Økologisk te smager ikke kun fantastisk, det er også sundt for dig. Vores økologiske Rooibos te indeholder ikke gavesyre eller koffein, men er til gengæld fyldt med sunde C vitaminer. Til din økologiske te kan du hos emofabrik.dk købe Bodum stempel tekande eller Bodum stempelkande til din kaffe. Vi har et stort udvalg af de populære Bodum stempelkander til både te og til kaffe.