Coffii.dk - Espressomaskine og espresso kaffe online

Coffii.dk er en online kaffebutik, der handler med espresso kaffe af højeste kvalitet, espressomaskiner i flere prislejer, kaffekværne og alt hvad en ægte kaffeentusiast ellers kan ønske sig.

 

Coffii.dk forhandler højt rangerende mærker, både inden for espresso kaffe, espressomaskiner og alverdens tilbehør, der kan gøre kaffeoplevelsen endnu bedre.

Coffii.dk forhandler førsteklasses espresso kaffe fra italienske Pascucci, der har stolte traditioner, både hvad angår udvælgelse af bønner, ristning og indpakning. Fra Pascucci finder du mange forskellige blends, der alle er super velsmagende på hver deres måde. Espresso kaffe fra Pascucci leveres i form af hele bønner. Coffii.dk leverer også deres egne friskristede kaffebønner, samt den helt friske variant; de grønne bønner til hjemmeristning.

Er du ude efter den helt rigtige espressomaskine, så er der rigtig gode muligheder for at finde den hos Coffii.dk. Her forhandles nemlig espressomaskiner til mange forskellige behov, fra de budgetvenlige, til de forkromede udgaver. Du kan både finde en fuldautomatisk espressomaskine eller en espressomaskine, der kræver mere manuelt arbejde. Klik ind og se de mange flotte espressomaskiner fra hæderkronede producenter som eksempelvis Ascaso, Elektra, Nouva Simonelli, Rocket med flere.

Leder du efter en kaffekværn, så er der også mange gode varianter at vælge mellem hos Coffii.dk. Webshoppen forhandler funktionelle kaffekværne fra mærker som Nuova Simonelli, Anfim, Mahlkönig, Mazzer og Bodum.

Kort og godt er Coffii.dk stedet at handle, for alle der elsker den mørke drik. Varerne leveres til både private, firmaer og institutioner mm. Det er nemt og bekvemt at købe kaffe online og udvalget bliver ikke bedre end hos Coffii.dk. Klik ind på Coffii.dk og opdag et spændende univers for alle kaffeelskere.