Grønne kaffebønner og espresso kander

Bønner og kaffe skal bestilles hos Coffii, hvis kvaliteten er af betydning for dig.

 

Grønne kaffebønner

Bønner er vigtige for baristaen. Det er de gode bønner, der bliver til superb kaffe. Både rå og grønne kaffebønner forhandles online. Coffii har alt til baristaen inkl. bønner, kværne og kaffebryggere. Det er for mange blevet normen at riste kaffebønnerne selv. De grønne bønner klar til ristning kan købes. Rå kaffebønner kan give dig god kaffekvalitet til færre penge. Det er langt billigere selv at kværne bønnerne, og så får man også en friskere kvalitet. Håndholdte og avancerede kaffekværne kan købes på markedet. Du skal selvfølgelig vælge den, der passer til dine behov og dit ambitionsniveau. Coffii vil med glæde hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i forhold til kaffekværne. Bønner og alt andet til kaffeproduktion er tilgængeligt på hjemmesiden.

 

Espresso kander

Kaffe skaber glæde. God kaffe bringer endnu mere glæde i hverdagen. Når morgenen er lidt for hård, kan en eksklusiv kaffeoplevelse gøre underværker. Som det blev nævnt i tidligere afsnit, er der online hos Coffii et kaffeudvalg, der er sande baristaer værdige. Kaffe entusiaster bør benytte sig af webshoppen her.

 

Kaffe

Klik her, og bestil kaffe. Kvaliteten er slet ikke til at lægge en finger på. De rigtige glas til kaffe kan også købes. Velsmagende kaffe får en ekstra dimension, når denne kaffe bliver serveret i et kaffeglas til lejligheden. Uanset om det er til kaffe på kontoret eller til kaffe til kagebordet om søndagen, så er kaffeglas relevante. En investering i kaffeglas kommer du næppe til at fortryde. Imens du er inde på coffii.dk, bør du også tjekke de mange varianter af kaffe. Der er selvfølgelig meget i bønner, men derinde finder du ligeledes espresso pods.