Køb kaffeglas, kaffekopper, espressomaskiner, kaffekværne mm online

Kig ind i vores webshop på coffii.dk og se hvor nemt det er at handle online her.

 

Bodum til privaten og jobbet

Bodum er dansk og er verdenskendt - og den store produktion af mange forskellige stempelkander, kaffeglas og kopper har betydet, at Bodum kan findes i rigtigt mange husholdninger og virksomheder. Hos coffii.dk har vi naturligvis en lang række af de velkendte produkter i den kendte gode kvalitet, og det er nemt at shoppe Bodum online i vores webshop. Bodum lægger vægt på funktionalitet, lækket design og kvalitet, og det hele går op i en højere enhed. Bodums produktion er lavet til at skulle bruges og ikke bare stå og tage sig godt ud på en hylde eller et bord, så selvom du bruger dine kopper, krus, glas eller kander dagligt, så bevarer alle produkterne deres lækre overflader.

Bialetti

Navnet Bialetti forbinder de fleste nok med de ottekantede mokkakander, som kommer fra Italien og er blevet udbredt derfra. Bialetti har specialiseret sig i espressokander og udstyr, som giver espressoen den absolut bedste smag. Har man først prøvet sig frem ved at lave espresso på forskellige kander, så ved man, at Bialetti kan noget særligt. Coffii.dk har et bredt udvalg af Bialetti espressokander og mælkeskummer med forskelligt design, men selvom espressokanderne har forskellig udformning og størrelse, har de alle de særlige egenskaber med trykudløser, der kendetegner kvalitet og holdbarhed fra Bialetti.

Nivona 

Nivona kaffekværn og espressomaskiner er et godt alternativ til de traditionelle espressomaskiner, og det er hurtigt og simpelt at betjene både kaffekværn og espressomaskine. En god kop kaffe kan virkelig gøre en forskel på en dag, hvor det hele synes gråt og trist. Allerede når bønnerne kværnes begynder sanserne at vågne, når duften stiger op af kaffekværnen, og det bliver kun bedre, når espressomaskinen kører og laver din frisk kaffe, som virkelig både smager og dufter. Espressomaskinen fra Nivona er fuldautomatisk og kværner kaffebønnerne lige før brygningen, og derfor går der ikke aromatiske smagsstoffer til spilde. Nivona espressomaskine er støjsvag, og den er både velegnet til hjemmet og på kontoret.  Kig ind på coffii.dk og se hvor let det er at handle Nivona online hos os.