Køb MyPressi Twist online

Der er mange smarte maskiner og udstyr på markedet, der skal gøre det nemmere og hurtigere at lave sig en god kop kaffe derhjemme, på kontoret eller et helt tredje sted. Hos Emofabrik kan man kigge nærmere på de bedste af de bedste maskiner såsom MyPressi Twist.

 

MyPressi Twist

Emofabrik har fået æren af at kunne kalde sig forhandler af MyPressi Twist, der er noget af det nyeste og ypperste inden for mobile og håndholdte espressobryggere. MyPressi Twist er nem at betjene, og den fylder næsten ikke noget, når man har den med sig på farten. Det smarte ved MyPressi Twist i forhold til andre håndholdte espressobryggere på markedet er, at den brygger espressoen på almindelig løs kaffe, så man ikke skal tænke på at købe specielle puder, kapsler eller lignende med til den. På et ganske kort øjeblik kan man lave sig en rigtig god kop espresso, og det kan foregå hvor som helst, for MyPressi Twist er så lille, at man nemt kan have den med sig i tasken eller lignende.

 

Emofabrik

Mange foretrækker at handle ind til kaffen hos Emofabrik. Hos dem får man nemlig god service og produkter i høj kvalitet. Hvis man er kaffekender, så kan man snildt smage forskellen, hvorfor Emofabrik netop er blevet så populær en hjemmeside. Det altid store udvalg af nye og lækre produkter gør det til en sand oplevelse at handle hos dem.

Med en kaffemaskine fra Emofabrik behøver man ikke længere at opsøge byens caféer for at få sig en god kop kaffe. Enhver har potentialet til at blive sin egen lille barista, og Emofabrik hjælper en godt på vej, så man ikke skal tage stilling til meget andet, end om det skal være med eller uden sukker.