Stort udvalg af te, fx. hvid te, grøn te, frugt te, urte te etc.

Hos teahouse.dk kan du finde alle mulige typer te og naturligvis også alle de former for tilbehør og varer, der er relateret til te.

 

Grøn te

Grøn te er blevet mere og mere populær i den vestlige verden de senere år, og den har længe været den mest populære te i Østasien. På grund af de mange fordele, der er ved at drikke grøn te, har danskerne fået øjnene op for denne type te, og selvfølgelig har teahouse.dk da netop også et stort udvalg i forskellige grønne teer. For at tilgodese flest mulige smagsløg kan du finde grøn te kombineret med en lang række forskellige andre ingredienser, og de fleste typer grøn te, som du finder hos teahouse.dk er økologiske, hvilket i sig selv giver en god fornemmelse. Om du er til jasmin, magnolia, jujian, omanthus eller andre blomster i teen, så finder du det online her.

Hvid te

For at kunne fremstille hvid te, skal det kun og alene være de alleryngste og fineste teblade, der anvendes. Disse teblade er naturligvis nænsomt håndplukket og behandlet med meget stor forsigtighed for at undgå at ødelægge de fine teblade. Det er en langsommelig og krævende proces at fremstille hvid te, og de sarte teblade bliver alene visnet og tørret - helt uden opvarmning eller rulning, som ellers er en del af processen i fremstilling af te. Hvis du ikke er glad for te med garvesyre, så er hvid te den helt rigtige at vælge. Trods teens navn er den ikke hvis, når du står med den færdigt bryggede te, der i mod er farven smuk gylden.

Teahouse

Vi har al den viden, der skal til for at kunne indkøbe det bedste af det bedste og for at kunne vejlede vores kunder på bedste vis, så du går ikke forgæves online hos os. På vores hjemmeside finder du også en række specialiteter, som sammen med te og tilbehør danner en god basis for den helt rigtige gave til virksomheder og private. Læs mere om Tehouse her på www.teahouse.dk.