Bestil frokostordning som portionsanretninger eller buffet, og vælg ekstra forplejning inkl. kagordning og sandwich

For mange firma giver en frokostordning god mening. Frokost+ har gjort sig selv populære i Aarhus ved først og fremmest at have fokus på gode ingredienser og samtidig tilbyde variation og nye tiltag, der afspejler tidsånden. Et eksempel er portionsanretning, som kan fås i stedet for frokostbuffet. I disse tider er portionsanrettet mad sund fornuft. Ekstra forplejning som en kageordning eller smørrebrød er også noget, de kan hjælpe med på frokostplus.dk.

 
Frokost+

Frokost+ og deres portionsanretning er et hit

Få portionsanretning hos Frokost+, hvilket giver god mening hos mange arbejdspladser i de nuværende tider. Menuen kan selvfølgelig tilpasses efter den enkelte kunde. Portionsanretning leveres naturligvis også direkte til jeres dør, ligesom deres frokostbuffet. Når man nyder en portionsanretning, så er der heller ikke det samme behov for at samle sig omkring ét bord. Med de specielle forhold i år, så kan det være oplagt at spise på sin egen plads. Det er ganske nemt at bestille portionsanretninger som firmafrokost. Tilmeld dig en frokostordning med portionsanrettet mad nu på frokostplus.dk.

Kan en kageordning friste?

Ønsker I også kage som en kageordning til erhverv? Det er også noget, de får mange forespørgsler om hos Frokost+. Her i DK elsker vi vores kager på arbejdspladsen, og hvad er hyggeligere end at få et lækkert stykke kage til kaffen om eftermiddagen? Frokost+ tilbyder fleksibilitet i deres kageordning til firmaer. Man kan f.eks. vælge hindbærsnitter, muffins og brownies. Unikke forespørgsler er også mulige. Kontakt dem for at høre mere om deres indbydende kageordning til virksomheder.

I år har der været efterspørgsel for at tilpasse frokostordningen efter de globale forhold. Det har betydet, at Frokost+ nu også tilbyder portionsanrettet firmafrokost, selvfølgelig med den samme høje service og fleksibilitet som deres traditionelle frokostbuffet, der stadigvæk kan bestilles. Ekstra muligheder som kageordning, smørrebrød og sandwich til firma kan også bestilles, og der leveres til hele Aarhus samt Randers, Skanderborg, Galten, Hørning, Horsens og adskillige andre byer. For en komplet liste over de servicerede østjyske postnumre, så klik ind på frokostplus.dk.