Bestil kontormoduler og mandskabsvogne hos FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S er den førende specialist i DK til dem, som har brug for kontormoduler og skurvogne. Ønsker du at leje en mandskabsvogn, eller er du interesseret i køb af et modulhus til kolonihaven? På focusmoduler.dk finder du et utal af muligheder fra en virksomhed med 30 år på bagen. Der tilbydes også nye og brugte løsninger i forbindelse med toiletvogne og forskellige containere. Udvalget står nøjere beskrevet online, men du skal vide, at der også tilbydes skræddersyede løsninger fra denne ekspert.

 
FOCUS Moduler A/S

Kontormodul til dit behov

Leder du efter kontormoduler fra en danskejet virksomhed med fødderne solidt plantet i jorden? FOCUS Moduler A/S er et glimrende valg, hvis det er tid til at udbygge med ekstra kontormoduler til din virksomhed. Du har mulighed for at bestille moduler til møderum, kontorpladser, konferencerum og andre typer lokaler, og faciliteterne kan FOCUS Moduler A/S også hjælpe med. Her får du en virksomhed, som tilbyder totalentreprise. Det betyder, at de også tilbyder hjælp med løbende forsyning samt rengøring. Det er faktisk ofte mere omkostningseffektivt at købe eller leje et kontormodul end at bygge nyt, og selve processen plejer også at være langt nemmere. Har du brug for inspiration? Se nogle eksempler på plantegninger via www.focusmoduler.dk, som kan skræddersy dit nye kontormodul lige efter dine ønsker til design og funktion. Ønsker du kontorlokalerne udstyret med moderne faciliteter? Find info om alle muligheder på hjemmesiden.

Mandskabsvogn - FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder mandskabsvogne, og også her kan de tilbyde løbende driftsservice bl.a. i form af rengøring. Der er mange forskellige muligheder med en skurvogn. Hvad skal du bruge en mandskabsvogn til? FOCUS Moduler A/S tilbyder mandskabsmoduler, der er udstyret med toilet, mødelokale og andre nyttige rum. De er topmoderne udstyret med tilslutninger, og alt hvad der skal være, til en god pris, selvfølgelig. Se plantegninger til skurvogne online, og kig nærmere.

Hvis du besøger FOCUS Moduler A/S, finder du fantastiske løsninger i forhold til skurvogne og kontormoduler, og det kyndige personale kan besvare alle dine spørgsmål.