Edelmann Kontorservice - Telefonpasning ved overflow af telefonerne

Hos Edelmann Kontorservice er der altid gode muligheder for at få professionel hjælp, til at passe telefonen i din virksomhed. Der tilbydes bl.a. service som telepasning, samt hjælp til når der er overflow af telefonerne.

 

Få hjælp til overflow af telefonerne af serviceminded personale

Edelmann Kontorservice tilbyder god og professionel hjælp til overflow af telefonerne, i din virksomhed. Telefonservicen er en perfekt løsning til de virksomheder, som til tider kan blive presset på telefonen. Det kan fx være overflow af telefonerne i forhold til kundeservice eller ordremodtagelse, hvor Edelmann Kontorservice hjælper til med at besvare alle henvendelser til virksomheden. Før hjælpen bliver sat til, skal alle rådgiverne sættes godt ind i virksomheden, så kunden ville tro at de snakkede med en reel ansat, i den gældende virksomhed. Overflow af telefonerne kan fx opstå ved lancering af kampagner, sæson udsving, katalogudsendelser og meget andet, og servicen kan derfor være essentiel i disse perioder. Ønskes der mere viden og dine muligheder, kan der læses yderligere information på telefonpasning.com.

Telefonpasning - Læs mere på telefonpasning.com

Edelmann Kontorservice tilbyder også hjælp til almindelig telefonpasning, med professionelle teams. Telefonpasningen kan benyttes året rundt, eller i enkelte sæsoner, hvor virksomheden ofte bliver presset på telefonerne. Telefonpasning fra Edelmann Kontorservice kan benyttes i travle tider, hvor telefonerne på kontoret ikke helt kan følge med. Det kan bl.a. være i tider med ny lancerede produkter, ferieperioder, frokostpauser, sygemeldinger og meget andet. Telefonpasningen bliver ydet af venlige, professionelle og servicemindede rådgivere, hvis fokus er at tage ansvar for din forretning. Telefonpasningen vil agere som en personlig og god rådgivning overfor kunden, så de vil tro at de ringer til en reel ansat i den gældende virksomhed. Du kan læse mere om alle din virksomheds muligheder på telefonpasning.com.

Besøg telefonpasning.com allerede i dag, hvis din virksomhed står overfor travle tider, hvor der kunne bruges hjælp på telefonerne.

Edelmann Kontorservice