Løsning med fakturagodkendelse via webklient

Gå ind på MW-invoiceworkflow.dk og læs mere om fakturahåndtering elektronisk. Dette kan virkelig få din virksomhed til at spare penge.

 

Fakturagodkendelse af fakturaer

Med MW Invoice Workflow kan I nu opnå nemmere fakturagodkendelse af fakturaer på en nem og overskuelig måde. Med MW Invoice Workflow modulet får i et system, som kan hjælpe jer med at tjekke alle jeres faktura. Fakturagodkendelse af fakturaer har aldrig været nemmere og arbejder sammen med Microsoft Dynamics AX. På denne måde har man gjort det meget nemmere for jer hurtigt at godkende og behandle jeres faktura. Med MW Invoice Workflow har man også sørget for at det er nemt at implementere ethvert skanningsprogram. Så fakturagodkendelse af fakturaer er pludselig blevet en leg for alle virksomheder. Samt bogføring er gjort endnu mere effektivt.

 

Fakturagodkendelse igennem webklient

Fakturagodkendelse igennem webklient er nu gjort mulig gennem MW Invoice Workflow, som har gjort det muligt at give jer fakturagodkendelse igennem webklient, således at det ikke er nødvendigt med Microsoft Dynamics AX.
På den måde kan jeres virksomhed spare penge ved ikke at skulle købe Microsoft Dynamics AX licenser, hvis jeres virksomhed ikke har brug for adgang til programmet. Så bruger jeres virksomhed ikke Microsoft Dynamics AX, så er MW Invoice Workflow et utrolig smart fakturagodkendelse program som fungerer igennem en webklient. Her er mange penge at spare med dette fakturagodkendelse igennem webklient, da det betyder mange licenser ikke er nødvendige at købe.

 

MW invoice workflow

På MW-invoiceworkflow.dk kan I læse mere om fakturahåndtering online. MW-invoiceworkflow.dk er din leverandør af software til fakturahåndtering online og kan hjælpe jeres virksomhed med at spare både tid og penge på fakturahåndtering manuelt, men kan i stedet gøre det hele gennem Microsoft Dynamics AX eller gennem en webklient.