Landets førende forhandler af skriveborde

BORESKO må siges at være en af landets førende online forhandlere af både skriveborde og aflastningsmåtter, der sikrer sunde kontor- og arbejdsmiljøer i de danske virksomheder.

 

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter er at finde i rigtigt mange virksomheder, hvor der indgår et kontormiljø. Skal man bruge nye, bedre aflastningsmåtter, kan man med stor fordel købe dem online hos BORESKO. BORESKOs udvalg af måtter til aflastning er primært lavet af kraftigt og slidstærkt naturgummi, som har mange gode kvaliteter. Det holder i lang tid, er nemt at gøre rent og blødt at stå på. Læg aflastningsmåtterne foran skrivebordene for optimalt udbytte af deres gode egenskaber. Det handler om at gøre arbejdspladsen ergonomisk, og her hjælper BORESKO gerne med deres skønne kontor interiør.

Skriveborde

Hvis man har et arbejde, der kræver, at man bruger mange stillesiddende timer foran en skærm hver dag, ved man, hvor vigtigt det er, at ens skrivebord er af en vis standard. Hos BORESKO forhandler man udelukkende skriveborde, der kan hæves og sænkes, fordi disse er de absolut mest ergonomiske skriveborde, man kan anvende. Fordi bordene kan sænkes og hæves efter behov, kan man indstille det, så det passer til ens arbejdsstilling bedst muligt. Det er desuden en fordel, at man kan veksle imellem at sidde og stå op, imens man arbejder dagen igennem.

Boresko.dk

Følg linket boresko.dk og få adgang til hele webshoppens store udvalg af både skriveborde, der kan hæves og sænkes, samt de praktiske aflastningsmåtter. Begge produkter kan være med til at sikre en god arbejdsstilling og forhindre slemme arbejdsskader eller -slid som følge af mange timer foran computerskærmen hver arbejdsdag.

Linket boresko.dk giver adgang til en stor webshop fyldt med lækkert kontorudstyr såsom skriveborde og aflastningsmåtter til rigtigt gode priser hos forhandleren BORESKO.

Boresko