EXIT trampolin hos specialiseret forhandler

Der findes rigtigt mange offentlige legepladser til børn, der flittigt bliver brugt. I dag er mange børn dog samtidig så privilegerede, at de også har en legeplads hjemme i haven. Den private legeplads består ofte af en EXIT trampolin, et legehus, en sandkasse, en gynge og en rutsjebane. Legepladsen kan derudover være krydret med et eller flere boldmål, et basketballnet, et legekøkken og måske et vippedyr. I dag kan du få, lige hvad hjertet kan begære og lave din helt egen unikke legeplads hjemme i haven, som både børn og voksne vil elske. På legepladsen er der lagt op til mange timers leg og underholdning, og her er der rum og tid til at slippe fantasien løs.

 

Vippedyr i mange forskellige flotte farver

Vippedyr har altid været meget populære. Det gælder både vippedyr, som er fastgjort på en fjeder, og derfor kan svinge i alle mulige retninger, når barnet sidder derpå, men det kan også være en gyngehest, der kan gynge frem og tilbage. Vippedyrene fås i mange forskellige flotte farver, som børnene vil elske. Du kan se det store udvalg af vippedyr hos JE-BO Legetøj på www.je-bolegetoj.dk. Her kan du nemt og hurtigt bestille netop din vippedyrs favorit.

EXIT trampolin i mange størrelser og farver

Med en EXIT trampolin kan du på en sjov måde stimulere balance, finmotorik og koordination. Det er leg, læring og motion på én og samme tid. EXIT trampoliner giver uendelig mange timers sjov og leg i haven. EXIT trampoliner fås i mange størrelser og farver, så JE-BO Legetøj har helt sikkert også en EXIT trampolin, der passer til netop dine ønsker og behov. Du kan se det store udvalg af EXIT trampoliner på www.je-bolegetoj.dk. Har du spørgsmål, hjælper de dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige trampolin. JE-BO Legetøj har specialiseret sig i trampoliner igennem mange år, og du kan derfor være sikker på den bedste rådgivning. Ved spørgsmål kan du kontakte JE-BO Legetøj på telefon eller e-mail.

 

JE-BO Legetøj