Forkæl dit barn med Rubens Barn dukker hos Legebyen.dk

Er du på udkig efter de nuttede Rubens Barn dukker, så har Legebyen.dk et bredt udvalg på deres online shop. Besøg dem her på deres fantastiske shop www.legebyen.dk og find en sød ven til dit barn.

 

Find Rubens Barn dukker her www.legebyen.dk

Legebyen.dk er en fantastisk online shop, hvor de har skabt et univers med legetøj, som kan motivere dit barn til læring og udvikling gennem leg. Deres shop er en fryd at besøge, da de har inddelt alle deres spændende produkter i overskuelige kategorier. Alle produkterne er fremstillet med naturlige billeder og tilhørende pris. Når du klikker ind på et produkt vil du yderligere få en grundig beskrivelse af produktets materialer og anvendelse, så du kan finde frem til det helt rette for dit barn. Dette kan du for eksempel opleve, hvis du klikker ind på deres udvalg af Rubens Barn dukker. Her finder du en hel side med de nuttede væsener, som kan glæde dit barn. Besøg Legebyen.dk her www.legebyen.dkog find en sød ven til dit barn.

Rubens Barn dukker

Rubens Barns dukker designet og udviklet af Ewa Jarenskog, som har skabt en fantastisk familie af drenge og piger med glade og imødekommende ansigter. De er fremstillet i blød polyester, hvilket gør, at de er dejlig bløde for dit barn og samtidig kan de vaskes ved 30 grader. I serien finder du for eksempel den skønne Molly, som en lille skøn pige med mørke krøller og lyserøde sløjfer i håret. Den er anatomisk korrekt, og hendes store numse gør at hun kan sidde ned selv. Klik ind her www.legebyen.dk og find den skønne Molly, så dit barn kan få sig en venlig legekammerat.

Forkæl dit barn med Rubens Barn dukker hos Legebyen.dk. Besøg dem her www.legebyen.dk og find en sød ven, som kan gøre dit barn glad.

Legebyen.dk