Hos Legebyen.dk kan du bl.a. både finde LEGO Boost og LEGO Ninjago

Legebyen.dk sælger alt i legetøj til børn i alle aldre. Her kan du bl.a. læse om LEGO Boost og om LEGO Ninjago, som du kan finde til gode priser.

 

Spændende LEGO Boost legetøj

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af forskelligt legetøj til børn med mange forskellige slags interesser. Der er legetøj til børn, der har mange forskellige interesser, og hvis du kender børn, der kan lide at bygge ting, at tænke logisk og som interesserer sig for teknologi og udfordringer, så er LEGO Boost måske det perfekte legetøj. LEGO Boost er robotter, som kan styres med tilhørende software, og som skal bygges op af LEGO klodser og de medfølgende elektroniske dele. Disse robotter er ikke bare super sjove og seje, men også virkelige robotter i seje blå og orange farvetemaer og de kan mange forskellige ting, og vil helt sikkert være noget for det kreative barn, som har en fremtid inden for robotteknologi eller som bare elsker at være kreativ og bygge ting. Hvis dine børn trænger til en ekstra udfordring, så er det LEGO Boost du skal gå efter, som kan findes til gode priser på siden.

LEGO Ninjago

Af andre sjove LEGO produkter kan nævnes LEGO Ninjago, som er super sjovt og virkelig et spændene samlesæt, som dine børn helt sikkert vil elske. Hvis de kan lide at bygge med LEGO, så vil de elske LEGO Ninjago som er et virkelig actionpacked ninja-univers, hvor der udkæmpes mange kampe med samurai-sværd for ære og hæder, krig og kærlighed. Det er her de gode skal vinde over de onde, og heltene fra LEGO Ninjago er heldigvis dygtige krigere med både kastestjerner og samuraisværd. Der er mange forskellige sjove figurer og virkelig spændende krigere med i dette samlesæt, hvor der kan bygges smukke japansk-inspirerede huse og slotte af klodserne. Hvis dine børn elsker samlesæt, men også action, så er et oplagt som fødselsdagsgave i år. Der er mange forskellige spændende eventyr der venter for de små ninjaer, og måske skal det være dine børn, der hjælper dem med at overvinde de onde kræfter.

Legebyen.dk