Jellycat bamser og uroer fra Konges Sløjd

Sæt flere farver på tilværelsen for de mindste med skønt interiør til børneværelset, sunde lærerige legesager, komfortabelt og smart tøj samt inspirerende dekorationer til væggene fra Børnenes Kartel. Hos Børnenes Kartel sætter de stor pris på kvalitetsprodukter, der kan stimulere og underholde de små, og med deres store udvalg inden for lækre møbler, beklædning og legetøj er det let at finde det bedste til netop dine børn. I det store katalog fra Børnenes Kartel finder du et væld af udsøgte brands såsom Jellycat og Konges Sløjd, så det er bare med at komme til tasterne og udforske deres velforsynede webshop på borneneskartel.dk.

 

Jellycat bamser er bedårende

Når du vil give dine børn de sødeste, blødeste bamser, så er Jellycat det helt rigtige valg. Med et bredt katalog af fløjlsbløde dyr i glade farver er der noget for enhver smag blandt Jellycat bamserne, og eftersom mange af deres produkter er godkendte helt ned til 0 år, egner Jellycat sig fortræffeligt som dåbsgaver. Hos Børnenes Kartel har de en regnbue af forskelligt farvede Jellycat bamser, og de venter alle blot på at få et nyt hjem hos dine små, så hvorfor ikke gøre både bamserne og børnene glade.

Konges Sløjd legetøj i naturmaterialer

Indret børneværelset med den helt rigtige stil til de mindste med de lækreste interiør produkter fra Konges Sløjd. Konges Sløjd er leveringsdygtige i bedårende uroer, blødt sengetøj og stole samt meget mere. Konges Sløjd er et danskproduceret brand, der passer godt ind i ethvert børneværelse til glæde for både børn og forældre. Konges Sløjd er fremstillet af naturmaterialer og er således et yderst komfortabelt valg til de små, når du går op i både design og kvalitet. Find Konges Sløjd og mange andre skønne ting til de små på borneneskartel.dk.

børneneskartel.png