Se det store sortiment, der rummer både Gurli Gris legetøj og Teenage Mutant Ninja Turtles figurer hos Superhelten Legetøj

Hos Superhelten Legetøj kan du finde et stort udvalg af legetøj og merch. Læs bl.a. med her, hvis du søger Gurli Gris legetøj eller en fed Teenage Mutant Ninja Turtles figur.

 

Forkæl dit barn med Gurli Gris legetøj fra superheltenlegetoej.dk

Hos Superhelten Legetøj kan du finde et stort udvalg af Gurli Gris legetøj. Den kendte og populære tegnefilmsserie for mindre børn handler om en familie af grise, som oplever mange spændene eventyr. Der er bl.a. fantastiske bamser, fodbolde, perleplader, madkasser, figurer og meget mere i udvalget af Gurli Gris legetøj. Du kan også finde små tableauer i træ med små figurer, et lille tog, en båd eller grisefamiliens røde bil i sortimentet. Gurli Gris legetøj er populært blandt de mindste, som har fulgt med i fjernsynet, når Gurli, hendes lillebror, mor og far skal på eventyr. På siden finder du ikke bare et stort udvalg af Gurli Gris legetøj, men også merchandise og legetøj fra mange andre populære tegnefilm, tv-serier og tegneserier. De fører også merch fra computerspil samt fantasybøger og meget mere. Du kan være sikker på at kunne finde præcis det, du skal bruge i sortimentet, uanset hvad din yndlingstegnefilm eller -serie er.

Vælg din yndlings Teenage Mutant Ninja Turtles figur

Hos Superhelten Legetøj kan du finde et stort udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles figurer. T.M.N.T. er den kendte tegnefilmsserie om et videnskabeligt eksperiment, som gik galt og fik nogle skildpadder til at mutere og vokse sig store og sultne. De trænes af deres mester, Master Splinter, som er en gammel rotte, lige så forvokset som dem selv, som er både vis og en sand mester i kampsport. Udstyret med kastestjerner, stokke, nunchagoer og samuraisværd går de i kamp imod onde kræfter og spiser pizza som belønning. Hvis du drømmer om en Teenage Mutant Ninja Turtle figur, så tjek udvalget af de flotte figurer, der forestiller Michelangelo og alle de andre. Opkaldt efter italienske renæssancekunstnere og med en glubsk appetit for pepperoni pizza er figurerne fra Teenage Mutant Ninja Turtles virkelig et produkt af 90’erne, som fik en opblomstring for nylig, da en ny animeret film om skildpadderne udkom.

Superhelten Legetøj