Stort udvalg af babyudstyr online

Min Egen Verden har et stort udvalg af legetøj, babyudstyr og børneudstyr af høj kvalitet. Se nogle af produkterne du kan finde i webshoppen herunder.

 

Vugger 

Minegenverden.dk har lige nu fire forskellige, rigtigt flotte vugger til de allermindste til salg. Vuggerne er lavet i bøgetræ, og kommer i forskellige farver, alt efter køn og temperament. Vuggerne har målene 75x93x70, og leveres med en behagelig, skumkerne madras, så de små kan sove trygt og godt om natten. Når man køber vuggen, får man samtidigt en smart himmelstang med, som kan bruges til at afskærme barnet en smule fra omverdenen, så søvnen i mindre grad vil blive forstyrret. Der er i høj grad tale om kvalitetsvugger, til en ganske fornuftig pris, som samtidigt er søde og charmerende at se på.

Babyudstyr 

Minegenverden.dk har lige nu et stort udvalg af babyudstyr, til ganske overskuelige priser. Et eksempel på deres udvalg af babyudstyr, kunne være deres smarte bideringe i fine farver, som kan stimulere babyens mundmotorik. Bideringene er udført i medicinsk silikone, hvilket vil sige at de er 100 % kemikalie fri. Andet babyudstyr inkluderer sutteflasker, babymad og vaskbare bleer. Alt babyudstyret er sat smart og overskueligt op i webshoppen, så man nemt og bekvemt kan finde præcis det babyudstyr man mangler. Det synes nærmest umuligt, at finde et stykke babyudstyr, som minegenverden.dk ikke kan levere, så stort er udvalget.

Suttekæder

Minegenverden.dk har lige nu et fint udvalg af søde og sjove suttekæder. Suttekæderne er ganske praktiske, i den forstand at de spændes på sutten, så den altid er nem at holde styr på. Suttekæderne fås i forskellige underholdende udgaver, som eksempelvis den søde Vulli Sophie Giraf suttekæde eller Silly U kæden, med den sjove marsmand. Kæderne vil uden tvivl få et grin frem, hos de allermindste, når de ikke bruges til deres egentlige formål, og suttekæderne kan nemt tages af, og bruges igen, når det er ved at være tid til at skifte sut.