Stort udvalg af bordtennisborde og alt dertil

Hvis der er en holdsport, som har taget nattelivet med storm, så er det bordtennis. Der er bordtennisbarer i alle storbyer, men det er dog ikke kun en sport, der dyrkes til fest – det er i høj grad også en sport til hverdagen. Hos Euro Play finder du alt det udstyr du har brug for, når det kommer til hverdagssport.

 

Bordtennis

Bordtennis er en utrolig sjov sportsgren, som virkelig har gjort sin indtog i det danske land. Et bord to bat og en let bold, er alt der skal til, før du er godt klar til en god gang bordtennis. Bordtennis er en sport for hele familien, og hvis man først har lært de basale tips og tricks, kommer man hurtigt ud i lange drabelige kampe, hvor det både handler om at holde styr på teknikken, men også taktikken. Bordtennis får sveden frem hos de fleste, og hvis ikke det kan få din puls op, gør du det forkert! Det er en intens og krævende sport, både når det kommer til fysiks udholdenhed, men også mental styrke. I mange familier er et godt spil bordtennis en sjældenhed, og det er i virkeligheden en skam. På hjemmesiden www.europlay.dk kan du finde bordtennisborde og grej, i forskellige størrelser og prisklasser – så er det bare at komme i gang med en god familiesport.

Sport til hverdagen

Det er nemlig meget vigtigt at indføre sport til hverdagen i husholdningen. Såvel børn som voksne skal gerne røre sig i løbet af en dag, for at få pulsen op og stressniveauet i bund. Sport til hverdagen kan dog være svært lige at få passet ind i en travl dag, som både står på arbejde, madlavning og børnepasning. Det er så her sport til hverdagen kan være en normal del af rutinen, for både børn og voksne – hvad med en halv times fodbold efter aftensmad hver aften? Så er der både kvalitetstid og motion på en gang, og man kan nå det hele.

Europlay