Stort udvalg af LEGO City legetøj

Der er blevet skabt et helt univers omkring LEGO, og hos Legen finder man et stort udvalg af forskellige produkter fra netop dette populære mærke.

 

LEGO politistation

Et af de mest klassiske mærker inden for dansk legetøj må siges at være LEGO. I mange år har LEGO koncernen bragt legen til live i mange børneværelser med deres stadigt mere og mere fantasifulde samlesæt med de karakteristiske små plastikklodser og figurer.

LEGO står bag mange forskellige og populære serier, og en af dem er LEGO City, der er en af de mest klassiske på markedet for LEGO serier. Der er mange grene inden for City serien, hvor ens børn får mulighed for at opbygge deres helt egen og personlige by - og til enhver større by der hører der sig naturligvis en politistation til. Kriminaliteten holdes nede, og LEGO indbyggerne kan vandre trygt omkring i de små gader, når LEGO politistationen og dens betjente sørger for, at røvere og andre kriminelle bliver sat bag lås og slå. Der er rigtigt mange spændende ekstra pakker til selve LEGO politistationen; blandt andet køretøjer såsom fangetransporter og hundepatruljer, der er med til at udvide og gøre politistationen endnu federe. En LEGO politistation er altså en næsten uundværlig del af enhver LEGO by, og man kan købe den og en masse fedt ekstra udstyr online hos Legen.

 

LEGO City

Med LEGO City får børnene mulighed for at bygge deres egen by, og der kommer hele tiden nye og spændende produkter til serien, så byen kan vokse sig stadigt større og større og mere og mere realistisk. LEGO City serien er en sikker vinder.

Klik her og se alle de fede produkter fra den populære LEGO City serie online hos Legen på hjemmesiden www.legen.dk, hvor der også er et stort udvalg af andre populære serier fra LEGO.