Velvære-legetøj og de sødeste bamser

Er du på udkig efter velvære-legetøj, så finder du de sødeste bamser hos Småfolk. Besøg dem her www.smafolk.dk og tag på en dejlig shoppetur i deres spændende univers af legetøj til børn.

 

Velvære legetøj til de små

Småfolk er en skøn online shop for dig, der ønsker at skabe et lærerigt og kærligt miljø for dit barn. På deres shop finder du blandt andet et skønt udvalg af velvære-legetøj fra de bedste mærker, der alle har fokus på dit barns ve og vel. Velvære legetøj består af forskellige produkter, hvor blandt andet Sofie Giraf har designet en sutteklud, der uden tvivl vil gøre dit barn glad. Suttekluden har en dimension på 23 cm x 10 cm x 26 cm, og den kan bruges til babyer fra 0 måneder. Den er lavet i et dejligt blødt materiale, som er skånsomt over for dit barns fine hud. Klik ind her www.smafolk.dkog læs mere om det skønne velvære-legetøj til babyer.

Find de sødeste bamser hos Småfolk

Er du også på udkig efter de sødeste bamser, som kan skabe tryghed for dit barn, så har Småfolk et glad udvalg, der uden tvivl vil skabe glæde og tryghed for dit barn. Det kan du blandt andet gøre med en sød lille kattekilling. Kattekillingen har et supernuttet hoved, der smiler sødt. Den er sort på kroppen med en hvid plet i hovedet og på fødderne. Den er cirka 14 cm, så den kan sove sammen med dit barn i sengen eller barnevognen. Klik ind her www.smafolk.dkog bestil den søde kattekilling, så dit barn kan få en blød ven med, når det skal sove.

Skab gode rammer for dit barns hverdag med velvære-legetøj og de sødeste bamser hos Småfolk. Besøg dem online her www.smafolk.dkog tag på en inspirerende shoppetur.

Småfolk