Hjælp til virksomheder i det moderne samfund

Hos Perfion.dk kan du få hjælp til at imødekomme de udfordringer, man kan møde, når man driver virksomhed i det moderne samfund, hvor nye platforme til marketing hele tiden kommer frem. Det er det, der kaldes multi channel marketing.

 

Multi channel marketing 

Multi channel marketing betyder at man har sine produktoplysninger (det kunne fx være en webshop) på mange forskellige platforme. At holde sine produktinformationer synkroniserede kan være en stor udfordring når man arbejder med multi channel marketing, og der kommer Perfion.dk ind i billedet. Med PIM løsninger fra Perfion.dk bliver multi channel marketing super let at overkomme, og der er god grund til at udnytte alle de nye spændende platforme for at få mest muligt eksponering.

PIM løsninger

Hos Perfion.dk finder du forskellige PIM løsninger, der kan hjælpe dig med de udfordringer, der kommer i forbindelse med multi channel marketing. PIM løsninger fra Perfion.dk gør det muligt for dig at arbejde på tværs af forskellige platforme, uden at skulle rette dine produktoplysninger til manuelt. PIM løsninger klarer det hele automatisk, så hver gang du retter dine produktoplysninger bliver de automatisk synkroniseret på tværs af alle de forskellige platforme, du bruger. Det kunne være tablets, smartphones, nyhedsmails, bannere, sociale medier, webshops osv. Det er vigtigt, at være med på disse platforme, hvis man gerne vil have sin virksomhed eksponeret, og PIM løsninger fra Perfion.dk gør det muligt for dig.

Hjemmesiden

Perfion.dk kan du som moderne virksomhedsejer få stor hjælpe til at ordne alle de kedelige arbejdsopgaver, der følger med multi channel marketing. Det er som bekendt en stor udfordring, at holde sine produktinformationer synkroniserede på tværs af alle de platforme, man eksponerer sig på, men hos Perfion.dk kan du få et PIM system, der klarer det hele automatisk for dig.